Esdeveniment de l'agenda

Voluntariat europeu a Holanda, rehabilitació de vaixells antics

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 1 de març de 2019 al diumenge 1 de març de 2020 a les 14:00
Dates d'inscripció
Del dilluns 18 de febrer de 2019 al divendres 22 de febrer de 2019 a les 14:00
Descripció

L'Associació Mundus busca tres persones voluntàries per al projecte Batavialand II, ajudant la rehabilitació de vaixells antics amb tècniques i mètodes del segle XVII. Es tracta d'un voluntariat d'un any de durada amb l'organització Batàvia Yard. Per a accedir a aquesta oferta de voluntariat, has de ser resident a Espanya, tenir entre 18 i 30 anys i estar molt motivat /da pel treball manual i la recuperació del patrimoni.

Batavialand és un centre de recuperació de patrimoni situat en la població de Lelystad, especialment dedicat a la restauració de vaixells antics. Es tracta d'una organització privada sense ànim de lucre, que combina el turisme, els programes educatius i voluntariats i la restauració de patrimoni.

Les persones seleccionades haurien de tenir un perfil tècnic, energètic, sociable i creatiu. Amb ganes de treballar amb les mans (tant en l'aire lliure com en interiors), amb interès pels vaixells antics i tradicionals, i un bon nivell d'anglès. Es valorarà el coneixement de Autocad i/o Photoshop.

Pots veure com ha estat l'experiència d'anteriors voluntaris en la seva pàgina de Facebook!

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove