Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


15/02/2018 - 10:10

Cicle de Xerrades i recursos: Vull Treballar a l'atenció al client aquí o a l'estranger

Cicle Jo vull ser... Febrer 2018


Aquest cicle de tallers va dirigit a tots els joves que vulguin treballar en el sector de l’Atenció al Client en general i en l'Atenció al client de cara al públic, en particular.

Pot ser útil per treballar als Departaments d'Atenció al Client, Departaments de Gestió de Reclamacions, Secretàries, Recepció, Centres Hospitalaris, Establiments de venda, Oci, Benestar, Hotels, i en general tot personal de l'empresa amb una part important del seu treball gestionant clients de forma presencial o cara a cara.

Per incorporar-se al món laboral s’ha de estar preparat i la formació professional posa a l’abast tot un seguit d’accions formatives destinades a aprendre tot el que cal saber per exercir una professió, d’una forma tant teòrica com pràctica.

Per escollir bé el nostre futur professional hem de conèixer:
1. Professions atenció al client: dependent/a, teleoperador/a, recepcionista, etc.
2. Quines competències transversals són necessàries per l’atenció al client.
3. Saber què necessiten les empreses del sector.

Per tal d’aconseguir tot això hem preparat una sessió de 2 hores de durada en la qual pretenem:
• Donar a conèixer l’oferta formativa que existeix actualment i com s’accedeix a aquesta formació
• Donar a conèixer quina continuïtat formativa existeix i com poden accedir al mercat laboral a través d’aquestes formacions
• Convidar a una empresa del sector a parlar del seu funcionament i dels perfils desitjats.

A més també hem preparat una xerrada on t'explicarem on i com poder trobar feina a l'estranger per a treballar en aquest sector professional a càrrec dels professionals del Centre Europa Jove. 

És per això que des del Consell Comarcal del Barcelonès i els Ajuntaments  (Badalona, L'Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet), hem elaborat tot un seguit de tallers i recursos que es duran a terme durant el mes de febrer, per a ajudar-te i explicar-te com poder treballar en aquest àmbit professional.

Xerrades:

Taller explicatiu de la guia "Vull treballar a l'atenció al client a l'estranger"
Dilluns 19/02, 17:30h.
Centre Europa Jove
L'Hospitalet
informació i inscripcions.

-Vull treballar a l'atenció al client.
Dimarts 20/02, 17:30h.
Centre El Polidor
Sant Adrià de Besòs
informació i inscripcions.

-Vull treballar a l'atenció al client.
Dimecres 21/02, 17:30h.
Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar
Santa Coloma de Gramenet
informació i inscripcions.

-Vull treballar a l'atenció al client.
Dijous 22/02, 18:00h.
Badiu Jove
Badalona
informació i inscripcions.

Recursos per a joves:

Assessoria comarcal d'orientació laboral:

Aquesta assessoria elabora itineraris professionals dels joves i orienta sobre com i on buscar feina, com fer un currículum, com preparar-se per a una entrevista, etc. A més, facilita l’accés als diferents serveis municipals d’ocupació existents i a les seves diferents actuacions.

Si et trobes a l'atur o busques millorar la teva feina, l’assessoria en ocupació i formació et facilita informació d'ofertes de treball que s'adeqüin al teu perfil professional.

L'assessoria atén tant de manera presencial com virtual. Més informació aquí.

Aquesta assessoria és gratuïta i està adreçada a joves dels municipis de la comarca del Barcelonès i menors de 30 anys.

Assessoria d'Orientació Laboral Presencial:

Per a demanar hora al/la nostre assessor/a laboral, has de trucar al telèfon 93 567 97 51 de dilluns a divendres de 9 a 14 h, o bé sol·licitar la consulta a través d'aquest formulari.

Les assessories presencials es realitzen a Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs.

Assessoria Comarcal d'Orientació Laboral Virtual

Resoldrem els teus dubtes en un màxim de 72 hores (comptant dies laborables de dilluns a divendres)

Pots omplir aquest formulari i fer la consulta. Per això caldrà donar-te d'alta com a usuari de la nostra web i facilitar-nos les teves dades per poder resoldre millor la teva consulta.

Assessories laborals per a joves de Barcelona:

Aquestes són les assessories laborals a la ciutat. Recorda que has de demanar cita prèvia trucant per telèfon:

Assessoria laboral per a joves de L'Hospitalet de Llobregat:

Aquesta assessoria s'ofereix els dimarts de 10.30h a 14h i de 16 a 20 h. i els dimecres de 16h a 20h a l'Oficina Jove d'Emancipació (C. Llobregat n° 127). Has de demanar cita prèvia trucant al 93 403 69 60.

Assessoria de Formació:

L’assessoria en orientació professional facilita informació i orientació relacionada amb la formació reglada, ocupacional i reciclatge de coneixements. Descentralitzada per la comarca del Barcelonès, ofereix servei a Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs.

L’assessoria posa a l’abast tota la informació necessària per orientar als joves en la tasca de decidir la branca professional i/o millorar els estudis per assolir una millor ocupació. A més, facilita informació sobre cursos ocupacionals per a millorar habilitats i assessorament si es vol canviar de sector professional.

Aquesta assessoria elabora itineraris professionals als joves i els orienta i facilita l’accés als diferents serveis municipals d’ocupació existents i a les seves diferents actuacions.

Aquesta assessoria és gratuïta i està adreçada a joves dels municipis de la comarca del Barcelonès i menors de 30 anys. Resoldrem els teus dubtes en un màxim de 72 hores (comptant dies laborables de dilluns a divendres).

Pots omplir aquest formulari i fer la consulta. Per això caldrà donar-te d'alta com a usuari de la nostra web i facilitar-nos les teves dades per poder resoldre millor la teva consulta.

Recursos online:

Guia "Com treballar a l'atenció al client aquí o a l'estranger"

Xat online a la nostra web dedicat a resoldre dubtes relacionats amb l’entrevista dimarts de 16 a 18 a la web www.barcelonesjove.net.

Pots apuntar-te a la nostra web i rebre els nostres butlletins aquí i rebre cada setmana noves ofertes de feina.

See video

Etiquetes: , , , ,

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove