Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


02/10/2017 - 10:21

Oberta Convocatòria per a participar al Connect’Art 2017- 5a Fira de joves creadors


El Departament de Joventut ha obert la convocatòria per participar al Connect'Art 2017, la 5a Fira de Joves Creadors de Badalona que tindrà lloc el proper 2 de desembre a la plaça de Pompeu Fabra. Amb aquesta cinquena edició es consolida aquesta fira que té com a objectiu convertir la ciutat en un espai de trobada creatiu i facilitar als joves l'oportunitat de poder donar a conèixer, exposar, promocionar i intercanviar experiències a través dels seus projectes i la seva obra.

1. PERSONES DESTINATÀRIES:

Al llarg d’aquesta convocatòria, poden participar-hi totes les persones joves residents a Catalunya amb habilitats artístiques i/o artesanes i que tinguin entre 14 i 35 anys. S’hi poden inscriure a títol individual o juntament amb un col·lectiu o grup d’artistes totes aquelles persones amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn.

2. CARACTERÍSTIQUES DE LES OBRES
Les obres han de ser de pròpia creació. La fira està oberta a diferents disciplines artístiques o artesanes: pintura, fotografia, escultura, ceràmica, bijuteria, artesania, disseny de roba, arts escèniques o creacions audiovisuals. No hi ha limitacions amb el material a emprar per a les obres, tot i que es valorarà, en el moment de selecció, l’originalitat de l’obra i els materials utilitzats, sobretot si són materials reciclables.

3. NORMATIVA I ASPECTES A OBSERVAR A LA FIRA
És d’obligat compliment que tots els/les participants seleccionats estiguin durant tota la jornada en les seves parades, exceptuant els grups d’artistes que comparteixin un mateix estand, que podran fer torns. De la mateixa manera, els/les participants hauran de presentar-se 1 h abans per muntar la parada.
Hi haurà aproximadament 30 parades, cada una de les quals disposarà d’una carpa, taula i cadires. L’organització valorarà la possibilitat de compartir la mateixa parada i carpa amb un/a altre/a artista depenent de la disponibilitat de l’espai.
Per tal d’obeir a un ordre, cada parada estarà identificada amb el nom que esculli cada artista i la modalitat artística que triï.

La fira tindrà una durada de 10 a 20 h.

4. INSCRIPCIÓ A LA FIRA
Documentació, lloc per inscriure’s i termini de sol·licitud
Per poder participar en aquesta fira, cal enviar un correu electrònic a: firajovescreadorsbdn@gmail.com adjuntant-hi les dades següents:
- Nom i cognoms
- DNI
- Edat
- Telèfon de contacte
- Municipi de residència
- Disciplina artística i descripció de l’obra que s’exposarà
- Tres fotografies: una amb una mostra dels materials utilitzats, una altra que mostri el procés de creació i la tercera fotografia amb la mostra final de l’obra.

Tota aquesta informació s’haurà d’enviar com a màxim fins el 3 de novembre. També es podrà portar presencialment o enviar per correu postal a:

BADIU JOVE
C/ Ausiàs Marc, 61
08912 Badalona

5. SELECCIÓ DELS ARTISTES PARTICIPANTS
En cas que el nombre de sol·licituds superi l’espai previst, l’organització es reserva el dret a seleccionar les obres en funció de:
a. La residència del/de la jove, ja que es prioritzarà que sigui de Badalona
b. L’originalitat i creativitat de l’obra i dels materials emprats
c. La qualitat artística de les obres
d. L’adaptació de les obres exposades als diversos espais indicats per a la seva ubicació
e. El cenyiment dels projectes a les bases de participació

* L’organització vetllarà en tot cas perquè hi hagi un equilibri entre totes les modalitats artístiques.

* L’organització podrà adaptar l’espai destinat a cadascuna de les intervencions, segons la seva adequació.

* Un cop finalitzat el termini d’inscripció, l’organització es posarà en contacte amb els participants, tant si han estat seleccionats com si no.

6. IMATGE DE LA CARPA
S’oferirà la utilització durant un mes d’un espai de co-working a Badalona a la parada millor guarnida, que serà escollida per l’organització.

7. Queden totalment prohibides i per tant quedaran descartades les obres que per la seva representació vulnerin o ofenguin els drets culturals, religiosos, d’ètnia, de gènere i/o polítics.

 

Més info a: http://ow.ly/PgCz30fpmMW


Etiquetes: , ,

Enllaços

Ajuda'ns a millorar
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove