Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


17/05/2018 - 08:43

S'obre la convocatòria de prestacions per al pagament del lloguer.


S’ha publicat en el DOGC la resolució per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de les prestacions per al pagament del lloguer destinades a col·lectius específics per a l'any 2018.

  • Les persones que poden accedir a aquesta prestació son:

a) Titulars de contractes de lloguer signats a partir de l’endemà de la finalització del termini de presentació de sol·licituds establert a l’última convocatòria obtinguts a través de les borses de mediacions, entitats sense ànim de lucre, administracions o entitats públiques.

Contractes signats a partir de l’1 de novembre de 2017.

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds es des del 16 de maig fins al dia 31 d'octubre de 2018.

b) Persones beneficiàries de les prestacions econòmiques d’especial urgència que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària, regulades a la Resolució TES77/2016, de 4 de gener ( codi expedient PEUE 2)

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds es del 16 de maig fins al 29 de juny de 2018.

c) Persones beneficiàries de les prestacions complementàries per donar continuïtat al pagament del lloguer, regulades a la mateixa Resolució apartat anterior (codi expedient PEUE 5)

En aquest cas el termini de presentació de les sol·licituds es del 16 de maig fins al 29 de juny de 2018.

  • Novetat respecte l’any 2017:

-        Ingressos computables declaracions IRPF exercici 2016: base imposable general (casella 392) i la base imposable de l’estalvi (casella 405)

-        Excepcionalment en el supòsit que la persona sol·licitant o algun membre de la unitat de convivència hagi tingut durant l’any de la convocatòria un canvi significatiu s’admetran els ingressos de l’any 2018 de la unitat de convivència. Si es tenen en compte ingressos actuals serà per tota la UC, no es barregen exercicis fiscals.

-        Import màxim renda a la demarcació territorial de Girona: 500 €

 

Si vols ampliar la informació i accedir als formularis (sol·licitud, full de transferència bancària, declaració responsable) clica aquí.

 

Font: Generalitat de Catalunya


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove