Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Notícies


15/04/2019 - 09:00

Subvencions concurrència competitiva 2019 de l’Ajuntament de Badalona.


L’Ajuntament de Badalona ha convocat concurs públic per a l’atorgament de subvencions, per concurrència competitiva, destinades a entitats que duguin a terme, durant l’any 2019, actuacions o programes d’utilitat pública o interès social per al municipi de Badalona, que complementin o supleixin la competència municipal o siguin d’interès local en matèria de serveis socials, salut, gent gran, joventut, esports i feminismes-igualtat.

Les referides actuacions o programes podran ser en matèria de serveis socials, salut, gent gran, joventut, esports i feminismes-igualtat i s’hauran d’ajustar als requisits i criteris establerts pels serveis municipals que impulsen els diferents objectes subvencionables.

Podran obtenir la condició de beneficiaris les entitats que tramitin la corresponent sol·licitud d’acord amb les Bases específiques de la convocatòria i que acreditin degudament el compliment dels següents requisits:

  • No incórrer en el règim d’incompatibilitats i prohibicions vigent d’acord amb l’art. 13.2 i 3 LGS en relació a l’art. 26 RLGS.
  • Estar al corrent de llurs obligacions tributàries, amb la seguretat social, i amb l’Ajuntament de Badalona, d’acord amb l’art. 13.2 e) LGS en relació als articles 18 i 19 i 22.1 RLGS.
  • Haver justificat suficientment les ajudes econòmiques rebudes amb anterioritat de l'Ajuntament.
  • El compliment dels requisits i criteris específics que, per a cada objecte subvencionable, es detallen als annexos de les Bases específiques de la convocatòria.

El tràmit de presentació de sol·licituds es realitzarà presencialment als següents serveis municipals:

  • Servei d’Atenció al Ciutadà (Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12, bxs.)
  • Oficines Municipals de Districte.

Per a més informació clica aquí.

Font: Ajuntament de Badalona


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove