Una campanya que visibilitza el poder positiu i transformador de la mobilitat
Enguany, el “De BCN al món. Del món a BCN” va programar 10 tallers, que van comptar amb la participació de 300 joves, la majoria dels quals tenen entre 16 i 20 anys, es troben estudiant, i van valorar la campanya amb un excel·lent 9’06 sobre 10.
L’equip organitzador dóna les gràcies als i les assistents i a les entitats col·laboradores (sense els quals la iniciativa no seria possible), i vol dedicar una menció especial a Cèlia Ventura, per la seva ajuda i alegria protagonitzant els vídeos promocionals de la campanya i del concurs.
Un premi a l’aprenentatge que suposa fer una estada a l’estranger
“Més enllà de l’aprenentatge d’idiomes, quines són les competències que has adquirit gràcies a la teva experiència a l’estranger? Com les poses en valor?”.
Aquestes van ser les preguntes que va dirigir als i les joves el Concurs “Jo al món”, convocat en el marc de la campanya.
Com s’indica a les bases, l’Assessoria de Mobilitat internacional per a joves (impulsora del certamen) està compartint al seu Facebook les respostes millor puntuades pel jurat.
Encara no les has vist (o millor dit, no le has gaudit)?
Endavant! Fes un cop d’ull als i les guanyadores d’aquesta 3a edició del “Jo al món”:
-
“Castells d’Escòcia”, un clip presentat per Laia Gazpio (26 anys) en què mostra què va aprendre fent una estada de feina i estudis a Edimburg. Com a premi, es va endur un Interrail Global Pass Flexi.
-
“Fer-se petita per fer-se gran”, un escrit de Foix Coral Mallofré (23 anys). La jove guanyadora va poder accedir gratuïtament a l’examen APTIS, gràcies a posar en paraules com va transformar-la una estada de pràctiques a Varaždin, Croàcia.
-
(F)eina made in Kraków, de Lídia Bonet Aril (23 anys), una obra -premiada amb una càmera esportiva- que relata una estada de voluntariat a Polònia.
-
“Allí donde fueres, haz lo que vieres”, un relat d’Edu Ferrer Flamarich (31 anys) basat en la seva experiència estudiant i treballant a Austràlia. Com a obsequi, va poder assaborir un lot Tastets de productes de la terra.
-
“Cartes al futur”, el segon text en rebre un lot Tastets. El seu autor, David Gurrea (31 anys), hi relata l’experiència que va viure fent pràctiques i treballant a Stuttgart, Alemanya.
Font: Ajuntament de Barcelona
Etiquetes: estranger, europa, mobilitat europea