Ocupació : Pràctiques a l'exterior ACCIÓ (Agència per la Competitivitat de l'Empresa)

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Administració Pública
Tipus entrada al calendari: Ocupació
Temàtica activitat del calendari: Beques, Empreses, Pràctiques, comerç, estranger, innovació, internacionalització empresarial
Tags: beques, comerç, empreses, innovació

Dates de realització
Del dijous 13 de setembre de 2018 al dimecres 31 de octubre de 2018

Dates d'inscripció
Del dijous 13 de setembre de 2018 al dimecres 31 de octubre de 2018

Descripció

Les Pràctiques a l’exterior ACCIÓ són una oportunitat per treballar durant 9 mesos a jornada completa en una de les 40 Oficines Exteriors de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya. Si tens menys de 26 anys (o de 29 anys si estàs inscrit/a en el sistema de Garantia Juvenil) i vols gaudir d'una experiència professional internacional, apunta't a les Pràctiques a l'exterior d'ACCIÓ!

La persona en pràctiques donarà suport en les tasques del dia a dia de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions: internacionalització empresarial i captació d’Inversions o innovació empresarial.

La remuneració de les pràctiques és variable en funció del país de destinació. L’import és suficient per cobrir les despeses de viatges, assegurança, allotjament i manutenció durant els nou mesos.

 

Vacants actuals:

- Xangai

- Santiago de Xile

- Boston

- Bombai

- Panamà

 

Requisits:

- Persones inscrites com a demandants d’ocupació a les oficines del SOC, d’entre 18 i 25 anys o d’entre 18 i 29 anys en el supòsit que la persona jove estigui inscrita en el Fitxer Nacional del Sistema de Garantia Juvenil.
- No haver participat anteriorment en el Programa de Pràctiques no Laborals del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
- Tenir un grau universitari oficial o un grau superior de formació professional relacionat amb l'objectiu de la pràctica o estar en condicions d'obtenir-lo abans de la data d'incorporació. Es valorarà estar en possessió d'un post-grau o màster relacionat amb el negoci o comerç internacional o estar en condicions d'obtenir-lo abans de la data d’incorporació.
- Domini de la llengua catalana i la llengua castellana, així com un nivell d’anglès mínim B2. Es valorarà tenir coneixements de francès, alemany i/o altres idiomes. Imprescindible tenir nivell B2 si es sol·licita una destinació on la llengua vehicular sigui diferent a l'anglès.
- Tenir menys de tres mesos d’experiència laboral associada a la qualificació professional, amb independència del tipus de feina realitzada. En cas de tenir dos graus diferents, es podrà optar a les pràctiques si l'experiència laboral només està vinculada a una de les formacions.

 

Per presentar candidatura cal enviar la següent documentació a l’adreça practiques.accio@gencat.cat, indicant a l’assumpte del correu electrònic la referència de la/es destinació/ns escollida/es:

- Currículum vitae.
- Carta de motivació.
- Informe de vida laboral recent (menys d'un mes des de la data de presentació de la candidatura) o bé Informe sobre inexistència de situacions d'alta a la Seguretat Social.
- Títol o certificat substitutori del títol

 

Més informació: http://www.accio.gencat.cat/ca/accio/treballa-amb-nosaltres/practiques-exterior

Font: ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://barcelonesjove.net/node/79383

Data del document: 13.09.2018