Servei de Voluntariat Europeu : Voluntariat europeu a Àustria, en un centre d'aprenentatge lliure

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Temàtica activitat del calendari: voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, educació

Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al diumenge 30 de agost de 2020

Dates d'inscripció
Del dilluns 13 de maig de 2019 al divendres 31 de maig de 2019

Descripció

L'associació Mundus busca una voluntària de 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per a participar en “Colearning Wien” de Markhof, un centre d'aprenentatge lliure on la persona voluntària s'integrarà en les diferents iniciatives d'aquest espai alternatiu enmig de la ciutat. Es tracta d'un projecte del Cos Europeu de Solidaritat (CES) d'una durada de 12 mesos.

"Markhof - the village in the city" està situat en un edifici antic renovat recentment en el centre de Viena. Allí s'allotja un centre d'aprenentatge alternatiu que inclou una escola per a nens/es i joves, un centre de formació que desenvolupa activitats cada setmana i un espai de creació per a les arts, les manualitats i la cuina, així com una cooperativa d'alimentació. El "colearning" és la seva filosofia general, entenent que les persones han de formar-se al llarg de tota la vida, responsabilitzant-se d'elles mateixes a través del descobriment de noves formes conjuntes d'expressar-se i ideant noves formes de comunitat que s'adaptin al món actual.

Tasques
Aquest projecte del Cos Europeu de Solidaritat donarà l'oportunitat a la persona seleccionada de donar suport a les activitats del centre, preparant les sales per als seminaris, ajudant en la cuina, donant suport a les activitats per als més petits (cuina, activitats a l'aire lliure, etc.), i ajudant a l'oficina de Markhof amb tasques administratives.

Perfil del voluntari/a:
Per a participar en el programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte i ser resident a Espanya. Busquen a una persona oberta i flexible, amb ganes de viure en un lloc sempre ple de gent i activitat. La persona seleccionada haurà de tenir coneixements d'alemany i estar motivada per a guanyar fluïdesa en els primers mesos de voluntariat. En funció dels interessos, la persona s'integrarà més en unes activitats o unes altres.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Enllaç de la oferta a Barcelonesjove.net
http://barcelonesjove.net/node/81310

Data del document: 13.05.2019