Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia postsecundaria

13.2.1. Art Dramátic

Els ensenyaments d'Art dramàtic comprenen un sol grau de caràcter superior. Tenen una durada de quatre cursos i es comença des d'un principi amb l'especialitat corresponent: la direcció escènica, la dramatúrgia, l'interpretació (Teatre de text, de gest, d'objectes i musical) i l'escenografia. La superació d'aquests estudis dóna dret al títol superior d'art dramàtic. La titulació que s'obté en acabar aquests estudis és equivalent, a tots els efectes, a la d'una llicenciatura universitària.

Prova d'accés

Amb titulació acadèmica
Per accedir als ensenyaments d'Art Dramàtic cal:
>Posseïr el títol de Batxiller o estudis equivalents
>Haver superat una prova específica que valora la maduresa, els coneixements i les aptituds necessàries per cursar els estudis de l'especialitat escollida.

Aquesta prova consta de dos exercicis: el primer és escrit i comú a totes les especialitats, el segon és pràctic i específic per a cada especialitat. Es desenvolupa en diverses sessions amb una durada màxima de dues setmanes.

Sense titulació acadèmica
Mitjançant una prova que es convoca anualment, poden accedir-hi les persones que malgrat no complir les condicions de l'apartat anterior, tinguin més de 20 anys, o bé que els compleixin durant l'any natural en que vulguin iniciar els estudis.

Aquesta prova consisteix en presentar una memòria justificativa i fer una exposició oral dels treballs i activitats realitzades amb relació a una àrea de l'especialitat triada. En cas de superar la prova, els alumnes poden accedir a les proves d'accés que s'estableixen per a l'alumnat amb titulació acadèmica.

A la pàgina web de l’Institut del Teatre pots trobar tota la informació sobre serveis, estudis i escoles on cursar art dramàtic.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.02.2011

Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove