Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia postsecundaria

13.2.4. Música

Són ensenyaments que tenen com a objectiu aprofundir en el llenguatge i la pràctica musical. Els alumnes poden cursar simultàniament els ensenyaments de música elementals i de grau professional i els de règim general. Els estudis de música comprenen tres etapes: ensenyaments elementals, grau professional i grau superior.

Ensenyaments elementals: Els ensenyaments elementals aporten una formació teòrica i pràctica que permet gaudir de la pràctica individual i de conjunt.

Grau professional: Comprèn sis cursos acadèmics. L'accés al 1r curs implica la superació d'una prova específica que té com a objectiu verificar la possessió d'aptituds i habilitats específiques i valorar qualitativament i quantitativament la maduresa i la capacitat per a iniciar els estudis.
Igualment, es podrà accedir a un curs de grau professional diferent del primer, sense haver fet cursos anteriors, un cop superada una prova específica.

El grau professional dels ensenyaments de música té les especialitats següents:
a) Àrea d'instruments de l'orquestra
b) Àrea d'instruments polifònics
c) Àrea d'instruments de la música moderna i jazz
d) Àrea d'instruments de la música antiga, (excepte orgue)
e) Àrea d'instruments tradicionals
f) Àrea de cant.

Grau superior: Per accedir-hi cal haver superat la prova d'accés, estar en possessió del títol de Batxiller i haver aprovat els estudis corresponents al sisè curs del grau mitjà o professional. Aquest Grau Superior proporciona als estudiants una formació sòlida de caire general en música, alhora que un nivell d'especialització en els terrenys professionals vinculats a l'àmbit i a la modalitat i/o itinerari en el qual cursen estudis.

S'organitza en els deu àmbits següents:
- Instruments de la música clàssica i contemporània
- Instruments de jazz i de la música moderna
- Instruments de la música antiga
- Instruments de la música tradicional
- Direcció
- Pedagogia
- Musicologia
- Composició
- Sonologia
- Promoció i gestió

La titulació que s'obté és equivalent, a tots els efectes, a la d'una llicenciatura universitària.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.02.2011

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove