Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


2. Fer el curriculum

El curriculum és un document escrit que recull tot el nostre historial professional i acadèmic per a l’empresa què ens volem adreçar. El seu objectiu és servir de targeta de presentació per arribar a l’última fase del procés de selecció: l’entrevista.

Com a norma general, el curriculum ha de ser breu i senzill, estar ordenat, ser honest i positiu, estar actualitzat, donar una imatge professional i estar adaptat al lloc de treball al qual s’aspira.

Existeixen tres maneres de presentar un curriculum vitae:

* Cronològic: permet presentar la informació partint del més antic al més recent. Aquest format té l’avantatge de ressaltar l’evolució seguida.

* Invers: consisteix en començar per les dades més recents. Te l’avantatge de destacar l’experiència laboral més actual. Aquesta fòrmula és recomenable quan té relació amb el lloc de treball al que aspirem.

* Temàtic o funcional: distribueix la informació per blocs temàtics. Té l’avantatge que proporciona un coneixement ràpid de la formació i experiència en un àmbit determinat. Es recomana aquest tipus de curriculum quan l’experiència és molt diversa.

A continuació, però, et proposem una estructura tipus de curriculum:

* Objectiu professional: la feina que vols aconseguir

* Dades personals: nom i cognoms, lloc i data de naixement, DNI, adreça i número de telèfon i correu electrònic.

* Formació: estudis reglats (tots els estudis realitzats dins del sistema educatiu, amb dates i titulació obtinguda) i estudis no reglats (tots els cursos, seminaris i formació complementària que hagis fet).

* Idiomes: idiomes que coneguis especificant el nivell (oral, escrit i parlat)

* Experiència professional: tant remunerada com no. Has d’indicar les dates d’inici i d’acabament, les tasques desenvolupades, allò en què vas agafar experiència i el nom de les persones que et puguin avalar. Ho pots fer en ordre cronològic o bé indicant al principi la darrera feina que has realitzat.

* Altres aspectes: hi ha altres apartats que es poden incloure en el curriculum, com la disponibilitat per viatjar, el carnet de conduir, vehicle propi, etc. I no t’oblidis de descriure una mica la teva personalitat, si ets discret, emprenador, organitzat, etc.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.05.2011

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove