Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia Jove Treballar a l'estranger

3.2 Beques de pràctiques per a noutitulats i persones a l’atur

Si ets noutitulat, o a l’atur, existeixen varis programes de pràctiques fora d’Espanya que et puguin convenir.
Beques generals (obertes per totes les àrees d’estudis)

-Programa Eurodissea

Aquest programa és una acció de l'Assemblea de les Regions d'Europa que permet als joves realitzar estades de pràctiques a empreses a l'estranger.

Va dirigit a joves de 18 a 30 anys residents a Catalunya, que tinguin una formació o experiència professional pràctica en l’àmbit laboral objecte de l'estada.

La durada de les estades és d'entre 4 i 7 mesos, en funció de les ofertes i les regions on es realitzaran les pràctiques. El programa ofereix un curs de llengua en l'idioma de la regió d'acollida, i de 3 a 6 mesos de pràctiques professionals en empreses.

Són les mateixes regions participants les que financen el programa, fent-se càrrec de les despeses que comporta l'acollida dels participants. Per tant tot està cobert igual com el programa Leonardo menys el viatja d’anada i tornada.

Aquestes beques són gestionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya, podeu sol•licitar-la a través de la web http://www.eurodyssee.eu/

- el Programa ARGO del Ministeri d’ Educació, Cultura i Esports dirigit a titulats universitaris per fer pràctiques a Estats Units, Canadà, Europa i Àsia per una durada de 6 a 12 mesos. http://becasargo.es

Entra en la pàgina web barcelonesjove.net  agenda per consultar les beques vigents.

Com veus, son molts projectes que es semblen. Val la pena sol•licitar-los tots per tenir més probabilitats que aprovin la teva candidatura.

- El programa TLN Mobilicat és una línia de subvencions per donar suport a les entitats que disposin de projectes de mobilitat transnacional, per tal que les persones joves realitzin pràctiques formatives no remunerades en entitats o empreses, públiques o privades, d'estats membres de la Unió Europea. Cal cumplis els següents requisits:

Tenir entre 18 i 30 anys d'edat.
Estar inscrites i en situació de beneficiari al Registre del Servei Nacional de Garantia Juvenil en data immediatament anterior a l’inici de l’actuació.
Estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupats al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.
Tenir estudis d'especialització de grau mitjà o superior abandonats prematurament o acabats.
Tenir experiència laboral inferior a tres mesos en l'àmbit de l'especialitat.

See video

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 7.03.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove