Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia de Recursos per a l'Autoocupació en el sector creatiu i cultural

4. Premis, concursos i beques

En aquest apartat et presentem una sèrie de premis, concursos i beques que et poden ajudar a l'hora de posar en marxa el teu negoci en el sector de la creativitat i la cultura.

 

Premis

Premis YCE (Joves emprenedors creatius)
Premis convocats per Acción Cultural Española (ACE) i el British Council per a joves emprenedors creatius, adreçats a professionals de l'edició digital, la música en directe, la gestió cultural, la producció audiovisual i el disseny.

Premis EmprendedorXXI
Premis referents per a start-ups d'Espanya, convocat per "la Caixa" i el Ministeri d'Indústria i que esdevé el premi millor dotat econòmicament del país. L’objectiu dels Premis EmprenedorXXI és identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d’Espanya.

Programa Yuzz 'Joves amb idees'
Programa del Banco Santander adreçat a joves que els ofereix suport, formació i assessorament, a més de dotacions econòmiques per al primer, segon i tercer premi.

Premi Internacional de Novel·la Gràfica FNAC-Edicions Salamandra
Premi convocat conjuntament per FNAC i Edicions Salamandra per promoure la creació literària en l'àmbit del còmic. Dotat amb una premi econòmic de 10.000 euros, així com l'edició del llibre i la distribució a tots els establiments FNAC.

 

Concursos

Youth Citizen Entrepreneurship Competition
Concurs internacional iniciativa de la Goi Peace Foundation, Stiftung Entrepreneurship (Berlin) i la UNESCO per tal de proporcionar una plataforma global per als empresaris joves.

BDO & 4YFN Start-Up Competition
Startup Competition organitzada per BDO y 4YFN en el marc de Biz Barcelona que selecciona els 10 projectes més innovadors de l'àmbit nacional i internacional.

Concurs RAIMA d'Il·lustració i Disseny
L'empresa RAIMA convoca anualment aquest concurs amb l'objectiu d'estimular i promoure la creativitat i la tasca dels artistes plàstics.

Concurs VisualTalent
ESAT, Escola Superior d'Art i Tecnologia, organittza VisualTalent adreçat a joves creatius d'entre 16 i 25 anys de qualsevol disciplina artística i del disseny.

Certamen Joves Pintors de la Fundació Gaceta Regional
La Fundació Gaceta Regional convoca aquest certamen per tal de contribuir a la promoció de la pintura. El primer premi contempla una dotació de 6.000 euros i una exposició individual.

Concurs Idees de Negoci Sant Adrià de Besòs
Concurs de l'Ajuntament de Sant Adrià adreçat a joves de 16 a 25 anys de Sant Adrià o que estudiïn a la població.

Concurs Joves emprenedors L'Hospitalet de Llobregat
Concurs organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de L’Hospitalet conjuntament amb els centres educatius amb Cicles Formatius de Grau Superior de la ciutat. L'objectiu d’aquest concurs és fomentar la cultura emprenedora entre els i les joves de la ciutat.Hi participen alumnes de diferents cicles formatius de grau superior de la ciutat.

Beques

Erasmus per a emprenedors/es joves
Programa d'intercanvis transnacionals de la UE que ofereix a emprenedors joves i a persones que volen crear una empresa l'oportunitat d'aprendre d'empresaris experimentats al front d'empreses als països participants.

Beques Emprendre
Beques de l'Escola de Negocis IEBS per a persones innovadores que destaquin a les seves àrees de coneixement de forma que se'ls dóna suport per tal que es desenvolupin en el món empresarial. 

Ajuts Fundació BBVA a la Creació en Videoart
Convocatòria per a videoartistes espanyols que contempla 10 ajuts de contingut econòmic per a produir la seva obra.

Ajuts Fundació BBVA a Investigadors, Innovadors i Creadors Culturals
Ajuts de la Fundació BBVA per a donar suport a investigadors i creaadors culturals i professionals.Convocatòria de caràcter anyal que contempla la concessió de 50 ajudes individuals.

Programa Cosme de la UE
Programa de la UE per a la Competitivitat de les Empreses que dóna suport als emprenedors i a les pyme per endegar el negoci, accedir a finançament i internacionalitzar-se.

 

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.06.2014

Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove