4.3. Després
4.3.Després
Youthpass
El youthpass és una eina que ajuda a certificar l'aprenentatge no formal durant l'activitat internacional.
Els joves reben una part que omple l'entitat, i són convidats a omplir la segona part, on expliquen el seu aprenentatge. Normalment el youthpass s’introdueix durant l’intercanvi juvenil, fins i tot abans, i s’enllesteix un cop els joves han tornat a casa. Les entitats es comprometen a facilitar l’obtenció i la realització d’aquest.
Difusió i explotació dels resultats
Un cop hem acabat l’intercanvi, podem fer activitats que mostrin els resultats obtinguts. Aquestes activitats poden ser des de xerrades, exposicions de fotos, trobades dels joves amb altres joves, vídeos, etc.
Per aquestes activitats podem destinar una part del pressupost. Hem de tenir en compte que tots els materials realitzats han de mostrar que les activitats es financen amb Erasmus+, així doncs s’ha d’incloure el logo. També es poden realitzar activitats de difusió prèvies i paral·leles a l’intercanvi.
És el moment on es tanquen les activitats i ja no podem realitzar cap despesa més.
A partir d’aquest moment, tenim 2 mesos per presentar l’informe final i la justificació econòmica a l’agència nacional
Informe final
S’ha d’entregar un informe final a l’agència nacional, existeix una plantilla la qual s’ha de fer servir.
La memòria econòmica i els justificats dels viatges i costos excepcionals també s’han de presentar. Un cop s’avaluen els resultats, l’agència nacional farà d’ingrés del 20% restant de la subvenció o dels costos justificats, 60 dies després de l’entrega d’aquesta.
Si perdem justificants o bitllets, no podrem obtenir el retorn.
S’ha de fer la memòria amb la plantilla que proveeix l’Agencia Nacional: