Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Guia jove sobre hipoteques

8.2.2. Habitatge de segona ma.

Si adquirim un habitatge de segona mà convindrà incidir més en els aspectes econòmics. Aquests aspectes o elements que s’han de tenir en compte són els següents:

a) Últim rebut de l’impost sobre béns immobles pagat pel venedor. És necessari aportar-lo perquè, d’una banda comprovaràs i verificaràs que està al corrent de pagament, i d’altra el Notari ho incorporarà a l'escriptura per tal que , posteriorment, quan es presenti en el Registre de la Propietat, el Registrador anoti la referència cadastral de l'immoble que has adquirit.

b) Escriptura original de propietat degudament inscrita en el Registre de la Propietat, en la qual s'acrediti que el venedor és el seu titular, i en la qual consten a més totes les característiques físiques de l'habitatge.

c) Certificació expedida pel president de la comunitat de propietaris acreditatiu d’estar al corrent en les despeses de la comunitat.

Amb tota la documentació ja recopilada, la Notaria redacta i prepara les escriptures de compravenda i de préstec hipotecari. El dia de la signatura, ambdues escriptures se signaran en un sol acte davant el Notari a fi de que puguis abonar el preu de la compra amb l'import que li presta el Banc.

No oblidis comprovar que l'escriptura de préstec hipotecari s'ajusti al estipulat en l'oferta vinculant a la qual abans hem fet referència.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.03.2011

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove