Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Guia postsecundaria

9. Batxillerat nocturn

Si ets major de 16 anys i treballes de dia però vols continuar els teus estudis, tens la possibilitat d’estudiar per la tarda amb el Batxillerat nocturn, on tens la possibilitat de planificar-te la durada i la quantitat de matèries al teu ritme i circumstàncies personals.
Les matèries que han de cursar els alumnes són les mateixes que per al règim presencial diürn, llevat de l'educació física. Les matèries de modalitat i optatives poden tenir les adaptacions que es puguin preveure per a les persones adultes. 

L’horari del Batxillerat nocturn és:
> de dilluns a divendres, a partir de les 17.30 hores, amb un màxim de cinc sessions de 50 minuts cadascuna (i 20 minuts d'esbarjo) per dia.

Organització del Batxillerat
> S'organitzen en tres blocs, que l'alumnat ha de cursar al llarg de tres cursos. 
> L'alumne pot estar matriculat en el batxillerat noctur unmàxim de sis cursos acadèmics. 

Si vols passar de Batxillerat diürn a Batxillerat nocturn pots accedir-hi en aquests casos:
> has cursat el primer curs de Batxillerat diürn i estàs en condicions d'accedir al segon curs, les qualificacions positives del primer et seran conservades per entrar directament al segon curs.

> has cursat el primer curs de Batxillerat diürn i las teves qualificacions no són suficients, has de cursar el Batxillerat nocturn íntegre.

> has cursat el segon curs de Batxillerat diürn i tens pendents tres o menys matèries, les qualificacions positives et seran conservades i hauràs de cursar només les matèries pendents.

> has cursat el segon curs de Batxillerat diürn i tens pendents més de tres matèries, t’hauràs d'incorporar al Batxillerat nocturn i no es tindran en compte cap de les qualificacions obtingudes en les matèries cursades en el segon curs de Batxillerat en règim diürn.

Per les característiques específiques del treball de recerca i de l'estada a l'empresa, en cas que estiguin superats, no s'han de repetir.

Poden accedir al règim diürn (des del règim nocturn):
> els alumnes que hagin cursat ensenyaments de Batxillerat en règim nocturn i vulguin incorporar-se a Batxillerat en règim diürn amb reconeixement dels estudis fets, aplicant les condicions de promoció de curs del règim diürn.

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.05.2015

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove