Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Estades solidàries

Camps de solidaritat de SETEM
Tenen com a objectiu formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l’actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya a favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud. En comparació amb un camp de treball, els camps de solidaritat demanen més implicació, tant abans de marxar com a la seva tornada.
Abans de marxar, cal fer una formació obligatòria de 40 hores i, a la tornada, s'ha de participar en activitats de difusió de la mateixa organització. Les inscripcions estan obertes de gener fins a març i cal passar per una entrevista personal.

Per a participar en un camp de solidaritat cal:
- Tenir més de 18 anys.
- Tenir disponibilitat per a participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
- Ser soci/a de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te'n, mínim durant l'any que dura l'activitat).
PREU: Els voluntaris hauran de pagar una inscripció de 80€ per fer el Camp (abril) i una quota de 150€ (maig) per a la formació (que també inclou l’assegurança), a més del bitllet d'avió.

Per a més informació, pots consultar la seva pàgina web aquí

 

Brigades polítiques de solidaritat
L'objectiu de les brigades de solidaritat/acompanyament és la denúncia de tota la violació dels Drets Humans i el suport moral a les comunitats afectades per un conflicte. El/la voluntari/a es desplaça al terreny amb l’objectiu de prendre consciència de la situació real i de fer pressió, com a comunitat internacional, damunt dels actors del conflicte.

· Qui organitza brigades? Associació d'Amistat amb el Poble de Guatemala
Durant els mesos de juliol, agost i setembre les brigades solidàries d'acompanyament a Guatemala. La tasca de l'acompanyament és la denúncia de tota violació dels Drets Humans, evitar les agressions a la població i donar suport moral a les comunitats i a la població guatemalenca en el seu re-assentament.
· Per a participar en una brigada de solidaritat cal:
- Posar-se en contacte amb l’associació, amb temps suficient per a rebre informació de la situació de Guatemala i de les organitzacions populars amb les quals han de treballar.
- Facilitar el propi perfil personal i els coneixements professionals i específics, amb l’objectiu de valorar conjuntament amb les organitzacions guatemalenques en quines tasques es pot col·laborar millor.
Per a més informació: http://www.aapguatemala.org/

Peace Brigades Internacionals
PBI-Estado Español ofereix assistència i suport a projectes a Colòmbia, Guatemala, Mèxic i Nepal.
Per a participar a les activitats de Peace Brigades Internacionals en el terreny s'ha de complir amb els següents requisits:
- Tenir un fort compromís amb el principi de la no-violència.
- Tenir coneixements de llengües estrangeres.
- Tenir discreció i diplomàcia.
- Ser una persona madura i, preferiblement, tenir més de 25 anys
Per a més informació: http://www.peacebrigades.org/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.08.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove