Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Pràctiques AIESEC

AIESEC (del francès “Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales”) és una organització estudiantil internacional que està present en més de 113 països i en més de 24000 universitats de tot el planeta. És una organització sense ànim de lucre i formada per i per a gent jove i universitària.

El seu objectiu és explorar i desenvolupar les habilitats professionals dels joves mitjançant dues vies: convertir-se en un membre de l'organització o anar-se de pràctiques, tant professionals com de desenvolupament, a través de l'organització.

Està destinat a joves universitaris nou titulats i que tinguin inquietuds per formar part d'un món cada vegada més globalitzat, els ofereixen una oportunitat de conèixer noves cultures, nous estils de vida i sobretot, aplicar les seves habilitats professionals en un entorn internacional.

Requisits per participar-hi:

  • Edat: Tenir menys de 30 anys.
  • Acadèmic: Tenir mínim un 60% de la carrera universitària acabada i que hagin transcorregut menys de 2 anys des de la finalització del teu graduat o postgraduat
  • Idiomes: Bon nivell d’anglès (no necessàriament aplicat per a casos de seleccions per a pràctiques prèviament definides)
  • Carreres: Haver cursat una carrera relacionada amb Gestió (Ex.: Administració, Economia, Turisme), Comunicació (Ex.: Periodisme, Relacions Publiques, Publicitat), Idiomes o Tècniques (Ex.: Enginyeria Informàtica). Si el teu perfil no encaixa amb una d'aquestes carreres, pots informar-te sobre intercanvis socials o contactar amb l'oficina local d’AIESEC per a més informació.
  • Temps: Disponibilitat de temps per involucrar-te amb les activitats de l'oficina local.
  • Flexibilitat de destinacions als quals t'interessaria anar-te de pràctiques.

Tipus de pràctiques:

  • Pràctiques de desenvolupament (GCDP o Global Community Development Programme): Tenen una durada mínima de 6 setmanes i en elles podràs experimentar un intercanvi cultural, impactar positivament en la societat i aconseguir un desenvolupament personal (complement indispensable a la seva formació acadèmica). Aquest tipus de pràctica inclou allotjament i manutenció.
  • Pràctiques professionals (GIP o Global InternshipProgramme): Tenen una durada mínima de 12 setmanes. En aquestes pràctiques, aconseguiràs experiència professional a l'estranger, aspecte diferenciador avui dia. Van enfocades sobretot a persones de les àrees d'Economia, Educació i Tecnologia. Aquestes pràctiques són remunerades però no inclouen manutenció i allotjament.

Procés de selecció:

-Hauràs d'enviar les teves dades en www.aiesec.org/spain o contactar amb algú de l'oficina més propera. A Catalunya hi ha un grup a la Universitat Autònoma, un a la Universitat Pompeu Fabra i un a la Universitat Ramon Llull.
- Si el teu CV és seleccionat, et convidaran per a una entrevista personal realitzada per membres del comitè.
- En el cas de passar l'entrevista, realitzaràs una entrevista amb professionals externs al comitè.
- Si passes els anteriors passos, et convidaran a una sessió de formació sobre aspectes què hauràs de tenir en compte durant la seva estada a l'estranger, xoc cultural,etc.
- A partir d'aquest moment, treballaran per trobar la pràctica que s'ajusti més al teu perfil
- Has de pagar una taxa administrativa per participar en aquest procés.

See video

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.03.2013

Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Centre Europa Jove Borsa ofertes treball estranger Asessoria Europa Joves Asessoria Europa Entitats Viatgeteca Tallers Centre Europa Jove Beques i pràctiques a l'estranger Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Cicle aprèn idiomes Cicle treballar a l´estranger Mou-te pel món i practica solidaritat Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob!