Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova accés al Cicle Formatiu de Grau Superior

Versió per a imprimirVersió per a imprimir Envia a un amicEnvia a un amic Versió PDFVersió PDF

Prova d’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior

Han de fer la prova les persones que volen accedir a un cicle formatiu de grau superior de formació professional inicial però que no tenen el títol de batxillerat (LOE, LOGSE o equivalent).
Per presentar-se a la prova cal haver complert els 19 anys o complir-los durant l’any què es fa la prova. També s’hi poden presentar les persones que ha complert 18 anys o els compleixen l’any que es fa la prova i tenen un títol de tècnic o tècnica del mateix grup d’itineraris del grau superior a què volen accedir.

Descripció de la prova:
La prova consta de dues parts, la comuna i l’específica.

La part comuna dura 4 hores (2 blocs de 2 hores) i consta de les matèries següents: la llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i matemàtiques.

La part específica dura 3 hores. Segons el cicle a què es vol accedir, cal triar 2 matèries de l’opció A, l’opció B o l’opció C.

Qualificació de la prova:
La qualificació de la part comuna de la prova és la mitjana aritmètica de les 4 matèries comunes; la qualificació de la part específica és la mitjana aritmètica de les 2 matèries triades.

La qualificació global de la prova és la mitjana aritmètica de la part comuna i la part especifica; la qualificació final s’obté de sumar la puntuació complementària a la qualificació global.

Curs específic a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS)::
Si l’alumne està en possessió d’un títol de CFGM pot realitzar el curs específic d’accés a CFGS sense necessitat de fer la prova d’accés. El funcionament d’aquest curs és el mateix que en el cas del curs específic per CFGM i es realitza, igualment, en centres de formació professional o escoles d’adults.

Documents

Enllaços

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.05.2013

Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO Mapa Jove