Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Prova d'accés al Cicle Formatiu de Grau Superior

Prova d’accés al Cicle Formatiu de Grau Superior

Han de fer la prova les persones que volen accedir a un cicle formatiu de grau superior de formació professional inicial però que no tenen el títol de batxillerat (LOE, LOGSE o equivalent).
Per presentar-se a la prova cal haver complert els 19 anys o complir-los durant l’any què es fa la prova. També s’hi poden presentar les persones que ha complert 18 anys o els compleixen l’any que es fa la prova i tenen un títol de tècnic o tècnica del mateix grup d’itineraris del grau superior a què volen accedir.

Descripció de la prova:
La prova consta de dues parts, la comuna i l’específica.

La part comuna dura 4 hores (2 blocs de 2 hores) i consta de les matèries següents: la llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera (anglès, francès o alemany) i matemàtiques.

La part específica dura 3 hores. Segons el cicle a què es vol accedir, cal triar 2 matèries de l’opció A, l’opció B o l’opció C.

Qualificació de la prova:
La qualificació de la part comuna de la prova és la mitjana aritmètica de les 4 matèries comunes; la qualificació de la part específica és la mitjana aritmètica de les 2 matèries triades.

La qualificació global de la prova és la mitjana aritmètica de la part comuna i la part especifica; la qualificació final s’obté de sumar la puntuació complementària a la qualificació global.

Enllaços

Mapa Jove


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.07.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO