Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Curs de preparació per a la incorporació als cicles de grau superior

A partir del curs 2018-2019 la superació d'aquest Curs no eximirà de fer la prova d'accés de caràcter general als cicles de grau superior d'ensenyaments esportius de règim especial, però sí que n'incrementarà la qualificació final. Així, la nota final de la prova d'accés de caràcter general al grau superior dels ensenyaments esportius es calcularà amb la nota final de la prova d'accés més la puntuació que resulti de multiplicar per 0,15 la qualificació obtinguda en el Curs de preparació per a la incorporació als cicles formatius de grau superior, tenint en compte que, en cap cas, la nota resultant no podrà ser superior a 10.

La durada mínima d'aquest curs és de 700 hores.

El curs s'organitza en dues parts: 
     · La comuna: heu de cursar totes les matèries de la part comuna (català, castellà, idima estranger i matemàtiques
     · L'específica: escollir dues matèries en funció de a quin cicles formatiu de grau superior vols accedir. Té quatre opcions: cientificotecnològica (CT), humanística i social (HS), artística (AR) i esportiva (EE).

Accés: 
- Les persones que tinguin el títol de tècnic/a i també les persones que estiguin cursant un cicle formatiu de grau mitjà de formació professional inicial.
- Les persones que tinguin el títol de tècnic/a d'un cicle de grau mitjà d'arts plàstiques i disseny o d'ensenyaments esportius.

Continuïtat
El curs té els efectes següents:
- La superació de les matèries tindrà efectes en els procediments d'admissió als cicles formatius de grau superior a partir del curs 2017-2018. Atorgarà prioritat en els procediments d'admissió d'acord amb la normativa vigent en el moment d'aplicar-los.
- Exempció de la part comuna de la prova d'accés als cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny (però no de la part específica, que l'alumnat haurà de superar).
- Increment de la qualificació final de la prova d'accés als ensenyaments esportius de règim especial.

On estudiar: https://bit.ly/2LZCUGq

Font | Generalitat de Catalunya


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.07.2018

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assesoria Orientació Académica Ajuts i subvencions Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Assessoria Orientació Acadèmica Cicle aprèn idiomes Tallers recerca feina per internet Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser Guia després de l´ESO