Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
 • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
 • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Ofideute: Servei d’assessorament sobre el deute hipotecari

Les famílies amb dificultats per pagar la hipoteca poden sol•licitar un servei d’assessorament sobre el deute hipotecari i la intermediació amb les entitats financeres que ofereix la Generalitat de Catalunya.

Aquest servei d’informació i d’assessorament reb el nom d’Ofideute i s’adreça als ciutadans que no poden fer front als pagaments hipotecaris i que, per aquesta causa, es troben en risc de perdre el seu habitatge principal. A través d’Ofideute els usuaris podran conèixer quines són les conseqüències del seu impagament i les responsabilitats davant d’un possible procediment judicial d’execució hipotecària.

L’objectiu principal d’Ofideute és evitar els desnonaments provocats per la falta de pagament dels préstecs hipotecaris i, per això, també ofereix la possibilitat d’intercedir per la família amb dificultats de pagament davant l’entitat financera creditora, actuant de mediador i renegociant un nou acord.
 

A qui s’adreça el servei d’Ofideute?

 • Les famílies hipotecades propietàries d’un únic habitatge que l’utilitzen com a habitatge principal, i que no poden atendre les quotes del seu préstec hipotecari, o preveuen no poder atendre-les en el futur.
   
 • Les famílies que per l’impagament de préstecs amb garantia immobiliària estan en risc de perdre el seu habitatge principal i no tenen altres propietats immobles; i els avalistes de préstecs amb garantia hipotecària que, per motiu d’impagament, estiguin en risc de perdre el seu habitatge.
   

Documentació que cal presentar a Ofideute

 • DNI o NIE dels titulars.
 • Escriptura de compra.
 • Escriptura del préstec.
 • Document de la entitat financera de l’estat del préstec actualitzat: quotes pendents, capital inicial, capital pendent, terminis del préstec, tipus interès actual i import de les quotes.
 • Certificat de convivència o del padró del vostre ajuntament.
 • Certificat d’ingressos actuals de tots els membres de la unitat familiar i titulars del préstec,
 • Notificacions del jutjat rebudes.
   

Per concertar la cita prèvia

Cal que truqueu al telèfon 93 114 60 11 o 93 114 54 53 de dilluns a divendres de 8 h a 20 h.

Mapa Jove

Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.01.2013

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Compartir Habitatge Assessoria Habitatge Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Ajuts al lloguer Ajuts a la compra Diccionari d'Habitatge Promocions d'habitatge Garantia Juvenil Guia Jove sobre Hipoteques Guia Jove per compartir pis links habitatge