Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Com fer un currículum per competències

Versió per a imprimirVersió per a imprimir Versió PDFVersió PDF

Què són les competències?

 1.1.        Definició i classificació

Són el conjunt de coneixements,  tècniques, destreses, capacitats, habilitats, aptituds que qualsevol persona va adquirint al llarg de la seva vida fent qualsevol activitat (lúdica, esportiva, associativa, formativa, laboral, familiar, etc.). Les classificar segons:

 

Competències DE BASE

Es podria dir que són els requisits bàsics per poder buscar, accedir i mantenir una feina, sigui quina sigui (tot i que n’hi puguin haver d’específics per a alguna feina, per exemple, dominar un idioma concret). També s’hi inclouen totes aquelles anomenades instrumentals, generalment són les que s’adquireixen a l’escola obligatòria. Una competència de base instrumental seria: Coneixement i domini de la llengua catalana i castellana (oral, escrit i llegit)

 

Competències TÈCNIQUES

Fan referència als coneixements teòrics i tècnics específics necessaris per desenvolupar una determinada activitat laboral. Per tant, canvien en funció de l’ocupació: cadascuna demana unes competències tècniques diferents. Per exemple, una competència tècnica necessària per treballar de perruquer/a, és: Coneixement de les característiques i dels tipus de pentinats, acabats i recollits

 

Competències TRANSVERSALS

Fan referència al conjunt de capacitats i habilitats necessàries per a donar resposta a situacions laborals diverses. Són transversals en moltes ocupacions, és a dir, serveixen per totes les feines, tot i que algunes poden ser especialment importants en alguna ocupació concreta. Són competències que no es desenvolupen exclusivament en una sola situació, sinó en moltes, de manera que si s’han adquirit en un determinat context també es podran adaptar i aplicar en un altre. D’això se’n diu transferència. Algunes competències transversals necessàries per treballar de perruquer/a, són: comunicació, relació interpersonal i organització de la feina

 

1.2.     Què vol dir fer un currículum per competències?

Què vol dir fer un currículum per competències?

Per fer el currículum per competències haurem d’aprendre a identificar les pròpies i a reflectir-les dins del vostre currículum perquè aquest esdevingui una eina clau en la recerca de feina i de màrqueting personal.

Per conèixer les competències, i inspirar-te per ficar-les al teu CV, pots fer servir el diccionari de competències del web de Barcelona Activa:

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/searchContent.do?contentI...

Identificar les competències que es requereixen per la meva ocupació

Per cercar competències relacionades amb un tipus de feina, també pots utilitzar el següent enllaç de la web de Barcelona Activa.

https://treball.barcelonactiva.cat/porta22/cat/CercaOcupacional.do
 
Identificar les competències més valorades al mercat laboral actual
Incorpora les competències desenvolupades al llarg de la nostra trajectòria.
Destaca les habilitats, actituds i coneixements adquirits i aplicats


          

Quan utilitzar el cv per competències ?

Quan t’interessi destacar per sobre de tot els teus punts forts, les teves habilitats i els teus resultats o assoliments.

Quan busquis incorporar-te en un sector o lloc de treball diferent al que has fet fins ara.

Si no tens gaire experiència laboral.

 

MODEL/ESQUEMA DE CV PER COMPETÈNCIES

NOMBRE  Y APELLIDOS

 

09/07/1997, Barcelona
08901, L’Hospitalet de Llobregat
619 842 960
[email protected]

Soy una persona honesta, comprometida, responsable y  dedicada a  mis labores, con buena actitud para el trabajo en equipo y con facilidad para relacionarme en grupo. Creatividad e iniciativa para desarrollar ideas nuevas y con facilidad para tomar decisiones. Como profesional me considero analítico y proactivo, consciente del sentido de la urgencia.
 

COMPETENCIAS PROFESIONALES

  • Capacidad de empatía: gracias a mi experiencia con niños tengo facilidad en poner en práctica habilidades interpersonales como la empatía y la escucha activa.
  • Capacidad de trabajo en equipo: (argumentar)
  • Organización y planificación: (argumentar

 

FORMACIÓN REGLADA

2016 – 2017. CFGM ... . IES ..., Barcelona.

2010 - 2015. E.S.O, Barcelona.

 

EXPERIENCIA PROFESIONAL

2005 – 2015. Dependiente/a. Zara Ànec Blau, Castelldefels.
            - Funciones: realización de...., atención a...., coordinación con..., organización de..., 
            -  

2012 – Actual. Monitor/a. Empresa X. Ciudad.
            -
           

IDIOMAS

Catalán:          lengua materna
Castellano:     nivel .....

 

INFORMÁTICA

Conocimientos a nivel de usuario de.....

 

OTROS DATOS

- Permiso de conducir B y vehiculo propio.

- Incorporación total e inmediata

 


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.12.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser