Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Com treballar a Mango

Mango és una multinacional catalana dedicada al disseny, la fabricació i la comercialització de peces de vestir i complements per a la dona i l’home. El seu objectiu és ser present a totes les ciutats del món. Actualment, té més de 2.000 botigues a 103 països. L’empresa compta amb més de 12.000 empleats, 1.800 dels quals treballen a l’Hangar Design Center i a la seu de Palau-solità i Plegamans.

A Mango hi ha un equip jove i entusiasta amb una mitjana d’edat al voltant dels 32 anys i format en un 82% per dones. L'any passat, Mango va crear 2.000 llocs de treball a tot el món, dels quals el 70% van ser per a menors de 30 anys. A Espanya, es van crear 334 nous llocs de treball. La cadena de moda continua accelerant la contractació de personal cada any gràcies al creixement del grup, del voltant d'un 20% anual.

L'any passat, Mango va obrir 197 botigues, 17 d'elles al mercat espanyol. La seva previsió és d'accelerar el ritme de contractació gràcies al llançament de noves marques. A més, Mango obrirà pròximament un nou centre logístic a Catalunya, tot i que encara no es coneix exactament quants llocs de treball crearà.

Com pots accedir-hi?

Si ens volem apuntar a les ofertes de la borsa de treball de Mango hem de dirigir-nos a la pàgina http://www.mango.com/web/oi/servicios/ofertas.php. Desprès de registrar-nos i emplenar el formulari amb les nostres dades (dades personals, formació, idiomes, informàtica, experiència i altres), podrem enviar la nostra sol·licitud buscant les ofertes de tot el món a la pàgina http://mango.infoempleo.com/candidato/ofertas/mapa/mapa_ofertas.asp.

Quines ofertes de treball pots trobar?

L’empresa té 4 àrees de treball:

  • Àrea de producte: Engloba els diferents departaments encarregats de la creació i la producció de les col·leccions de moda, així com de la concepció de la imatge de marca i la seva difusió a l'exterior. Hi trobem departaments com Disseny, Mostrari, Compres, Disseny Gràfic, Aparadorisme, Interiorisme, Gestió i Distribució de Producte, Merchandising, etc.
  • Àrea de gestió: Es situen tots els departaments que donen suport per aconseguir el bon funcionament de l’organització, com per exemple Recursos Humans, Gestió Legal, Relacions Públiques, Identificació de Producte i Medi Ambient, Import/Export, Relacions Financeres, Administració, Auditoria i Control Intern, Gestió Immobiliària, Expansió, Gestió de Franquícies, Manteniment Botigues, etc.
  • Àrea de sistemes d'informació: El seu objectiu és proveir, mantenir i servir les necessitats informàtiques de la central, de les oficines internacionals i de les botigues en molts aspectes (equips, programes, solucions i infraestructures). L'equip humà està format per més de 100 professionals entre els quals enginyers de sistemes, enginyers de comunicacions, analistes, programadors i tècnics en departaments com Anàlisi i Desenvolupament, Compra i Subministrament de Materials Informàtics, Sistemes i Comunicacions, R + D i USAT (Unitat de Servei i Atenció a Botigues).
  • Àrea de botiga: L'equip de botiga està format per Directors de botiga, Directors adjunts, Supervisors de botiga, Visual Merchandisers, Responsables de Caixa, Venedors i Assistents de Magatzem.

Perfil buscat

Cada lloc de treball té uns requisits específics i a cadascuna de les ofertes de treball de la seva pàgina ens expliquen quines característiques personals busquen. En general busquen persones dinàmiques, resolutives amb alta capacitat de gestió, entusiastes, participatives, amb il·lusió per aprendre i aportar noves idees, autònomes, adaptables, responsables, amb capacitat d'organització i proactives.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.01.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser