Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Com treballar a Mercadona

Mercadona és una companyia valenciana de distribució de queviures que va néixer el 1981. Els supermercats Mercadona responen a un model de comerç urbà de proximitat, del mateix estil que els seus competidors. A tot l'estat espanyol compta amb una plantilla de 74.000 treballadors/es (dada del 2012), la majoria amb contracte fix. Des de l’any anterior es van crear 4.000 llocs de treball. El seu president, Juan Roig, va dir aquest any: “Mercadona continuarà reforçant la seva aposta per una ocupació de qualitat, i com a president de la companyia per mi és un orgull poder dir que qualsevol caixer/a o reponedor/a amb més de quatre anys a Mercadona disposa d'un salari que, inclosos els complements per objectius, supera els 1.600 euros nets al mes”.

A la comarca del Barcelonès hi ha 38 supermercats: 1 a Badalona, 3 a L'Hospitalet, 3 a Santa Coloma i 31 a Barcelona.

Com pots accedir-hi?

A la pàgina https://www.mercadona.es/trabajo/jsp/pemmain.jsp?P_idioma=ES es poden conèixer les ofertes de feina existents. En el llistat es troben classificades per perfil, requisits i localitat de l'oferta. Així, mitjançant un cop d'ull ràpid ja podem saber si l'oferta és adequada al nostre perfil. A la fitxa de l'oferta, trobem una informació completa sobre tots els requisits, obligacions, salari i condicions així com el procediment per donar-se d'alta.

A la mateixa pàgina podem realitzar el registre: això  ens permet incorporar totes les nostres dades d’adreça, estudis realitzats, residència, així com totes les dades del nostre currículum. Mitjançant aquest sistema, Mercadona emmagatzema les dades i de forma senzilla, l'usuari pot indicar l'oferta que li interessa sense l'obligació de tornar a introduir les dades.

També és molt important veure en els supermercats de la zona si hi ha cartells informant sobre l'obertura de nous supermercats. Mercadona publicita en els supermercats de la zona l'obertura de nous centres. De vegades, es pot presentar el currículum en els supermercats indicats per l'oferta.

Quines ofertes de treball pots trobar?

Els llocs de treball que ofereix Mercadona són els típics de la majoria de supermercats: caixer/a, reposador/a, mosso/a de magatzem, administratiu/va i llocs específics com a la secció de perfumeria i higiene o a les diferents seccions de frescos, com per exemple la peixateria i la xarcuteria.

Perfil buscat

L'empresa busca persones responsables, compromeses amb la feina que realitzaran i flexibles quant a torns i llocs de treball. A la sol·licitud d'ocupació de Mercadona posa una foto actual, sense excessiu maquillatge, arracades o pírcings. Si et pregunten on et veus treballant en el futur, respon que creus que a Mercadona perquè sembla una empresa que et permetrà no haver de canviar de feina: l’any passat el president de l’empresa va dir: “Estem dissenyant plans i al 2015 ningú marxarà de Mercadona o molt poca gent ho farà”.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.01.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser