Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Com treballar a Telefónica

Telefónica és un grup empresarial multinacional de telecomunicacions. A l’estat espanyol és l’operador de telecomunicacions líder i té presència a 24 països sota les marques de Telefónica, Movistar, O2 i Terra amb un total de 130.000 persones empleades.

Com pots accedir-hi?

El grup empresarial Telefónica compta amb diferents empreses i cadascuna té la seva pàgina i la seu propi sistema per a poder accedir a les ofertes de treball i poder enviar la nostra candidatura.

T – Gestiona
Empresa especialitzada en l'externalització de serveis, que ofereix solucions integrals a les necessitats d'administració i operació.

Atento
Empresa prèviament pertanyent al grup Telefónica dedicada al telemàrqueting.

Telyco
Empresa dedicada a la distribució i comercialització de productes i serveis de Telefónica.

Telefonica I + D
Empresa dedicada a la investigació i desenvolupament.

Telefonica Learning Services
Companyia especialitzada en oferir solucions integrals de formació per a Empreses i Administracions Públiques.

Tuenti
Empresa dedicada a la plataforma de comunicació social.

Telefonica Digital
Divisió de negoci global de Telefónica amb la missió de captar oportunitats en el món digital.

Telefonica Global Solutions
Empresa que ofereix serveis majoristes de telecomunicacions a nivell global a operadors internacionals de Veu fixos i mòbils, proveïdors d'Internet i proveïdors de contingut.

Telefonica on the spot
L'empresa de continguts especialista en activació en el punt de venda.

Acens
Empresa que ofereix serveis de "Hosting", "Housing" i Solucions de Telecomunicacions per al mercat empresarial i desenvolupament de solucions de Cloud Hosting.

Eleven Paths
Empresa dedicada al món de la seguretat digital.

O2
Ofertes de treball per als països on opera Telefónica (Anglaterra, Alemanya, Irlanda, Eslovàquia i República Txeca)

Per a aquells que estigueu estudiant, el grup Telefónica té un programa de beques a través de Talentum, i els que estigueu pensant en muntar una empresa o start up podeu presentar la vostra candidatura a través del Wayra, la acceleradora d'start ups del grup Telefónica.

Quines ofertes de treball pots trobar?

Cada empresa del grup Telefónica està especialitzada en un àmbit diferent, per això hi ha molts tipus d’ofertes, per exemple: desenvolupador back-end, dissenyador, teleoperador, administrador de sistema, suport informàtic, etc.

Perfil buscat

No hi ha un perfil concret dades les àmplies possibilitats i diferències entre les ofertes de les diferents empreses del grup, tot i així la majoria té relació amb la les telecomunicacions, la informàtica i l’atenció al client, per això, si teniu estudis o experiència en aquests sectors, mireu els requisits de cada oferta per saber quin és el perfil buscat.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.01.2018

20 anys del Barcelonès Jove Ofertes de treball aquí Ofertes de treball a l'estranger Borsa jove ofertes de treball Asssessoria d'ocupació Beques i pràctiques nacionals Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Tallers recerca feina per internet Cicle treballar a l´estranger Objectiu: trobar feina Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Assessoria Autoocupació Garantia Juvenil Guia Jo vull ser