Agenda i convocatòries

You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

No s'ha trobat cap entrada vigent del tipus seleccionat. Prova d'escollir una altra tipologia o un element de nivell superior.

També pots fer clic en "més esdeveniments" per accedir a la cerca avançada.


Avís legal

Mitjançat la utilització d’aquest web, s’assumeix per part de l’usuari dels drets i condicions detallats en aquest avis. Recomanem que vosté comprobi regularment aquests detalls, ja que poden ser modificats. Si vosté no desitja aceptar aquestes condicions, li sugerim no utilitzi aquesta web.

 

El Consell Comarcal del Barcelonés s’esforça en que aquestes web o els seus comunicats siguin exactes i actualitzats, però no podem asegurar la seva exactitud.

 

El Consell Comarcal del Barcelonés rebutja la resposabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i es reserva el pret a actualitzar-los, eliminar-los o impedir l’accès a ells, quan desitgi, de forma temporal o definitiva.

 

El Consell Comarcal del Barcelonés no respòn de les opinions o informacions publicades, ni de les errades de transmisió, enmagatzament, accès o recepció als continguts de la web ni dels danys derivats per falta de fiabilitat de les pagines d’internet o dels serveis inclosos, o per la presencia de virus o altres elements en elles contenides.

 

Es recorda als usuaris que no es fiable la transmisió de dades a través d’internet, ja que la informació pot ser interceptada o copiada.

 

El Consell Comarcal del Barcelonés no es fa responsable dels posibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet de la utilització d’ordinadors infectats amb virus o de les conseqüencies que puguessin derivar del mal funcionament del navegador o per la utlització de versisons no actualitzades.

L’accès i la utlització de la web es totalment gratuït.

El Consell Comarcal rebutja la responsabilitat sobre les informacions contingudes en altres webs a les quals s’accedeix des de la web Barcelones Jove mitjançant enllaços.

El contingut de la web está protegit amb el corresponent pret a la propietat intelectual, per el que queda prohibida su reproducció total o parcial per qualsevol mitjà.

L’usuari assumeix el compromís de fer un us correcte de la web Barcelonés Jove en la forma prevista en la legislació vigent, quedant prohibit l’ús amb fins contraris a les lleis, l’ordre públic o la moral, dels que es poden derivar danys o perjudicis per als interesos del Consell Comarcal del Barcelonés o de tercers.

Respecte a les dades que siguin facilitats per l’usuari s’enregistrarán en els nostre fitxers. Mitjançant nosaltres podran rebre informació d’interés que es cregui oportú des del Consell Comarcal del Barcelonés.

 

Es te pret a conèixer, rectificar o cancelar la informació que li concerneixi enmagatzemada en la nostra base de dades (Llei Organica 15/1999).

 

Resta prohibida la reproducció, transformació i/o distribució dels continguts d’aquesta web, ja siguin propietat del Consell Comarcal del Barcelonés o de tercers, excepte quan s’autoritzi per part del titular o del cesionari dels drets de la propietat intelectual, o en els casos previstos en la legislació.

Totes les dades facilitades a través d'aquest imprès seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Li informem que vostè té dret d'accés al fitxer, rectificació i cancel·lació de les seves dades, i pot exercir aquests drets enviant per escrit o via email al Consell Comarcal. Mitjançant l'entrega d'aquesta sol·licitud o enviament d'aquests formularis existents a la pàgina web o a través d'un missatge per correu electrònic, el remitent dóna el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses.

Es pot realitzar la cessió de les dades de caràcter personal bàsic dels joves  inscrits en els serveis comarcals dels fitxers del Centre d’informació i Recursos per a l’emancipació juvenil (CIREJ), Tallers d’emancipació Juvenil (TEJ) i butlletí jove electrònic als ajuntaments de la comarca, a les administracions públiques supramunicipals de la província de Barcelona, i a l'administració autonòmica de Catalunya, en el marc de l'exercici de les seves competències en matèria de joventut, segons resolució de l'Agència Catalana de protecció de dades aprovada el 4 de febrer de 2014.

Les dades sol·licitades són les estrictament necessàries per a la correcta identificació del remitent, portar a terme les tasques físiques d'administració, i enviament d'informació sobre activitats o actuacions a la comarca. Per tant, són les adequades, correctes i no excessives en relació a I'àmbit i les finalitats.

Tots els continguts tenen un caràcter divulgatiu i en cap cas substitueixen a la normativa i a les legislacions corresponents a cada tema inclosos en aquest web. El web barcelonesjove.net no es responsabilitza dels continguts de la plana d’altres organitzacions a les que s’enllaça des dels nostres documents, igualment, no assumeix la responsabilitat de l’estat de visualització, ni dels canvis i modificacions que puguin sofrir aquests webs i que no hagin estat comunicats al nostre web pels seus autors per la seva oportuna correcció.

 

© 1999-2016 Consell Comarcal del Barcelonés.
Tots els Drets Reservats. 

20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove