Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

logo_voler_es_poder.gifEl projecte 'Voler és poder' promou iniciatives juvenils al Barcelonés Nord

22/12/05
L'OSJ del Consell Comarcal del Barcelonès, en col.laboració amb els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet, ha impulsat el projecte d'iniciatives juvenils "Voler és poder". Aquest projecte es va iniciar el passat mes d’octubre i compta amb tres entitats sòcies europees a Lituània, Polònia i Itàlia que també estan realitzant activitats amb joves de les seves ciutats per tal de promoure iniciatives de grup.

“Les iniciatives de grup” és un tipus d’acció dins del Programa Joventut de la Comissió Europea que subvenciona aquells projectes autogestionats per joves d’entre 15 i 25 anys que es realitzen a nivell local. Com a totes les accions del Programa Joventut, també a les iniciatives de grup es prioritzen aquells projectes presentats per joves amb menys oportunitats socials, culturals i econòmiques.

Actualment, el Centre Europa Jove està assessorant a unes sis entitats del territori en l’el.laboració de projectes d’iniciatives de grup, dos entitats de Santa Coloma de Gramenet, 2 de Sant Adrià de Besòs i 2 de Badalona.  Entre aquestes entitats es troba el Casal Juvenil de la Mina, que estan treballant en la preparació d’un projecte d’integració social per a joves d’entre 15-18 anys a través del futbol, o l’Ateneu el Pomar de Badalona, que presentaran una iniciativa per tal d’engegar un programa de ràdio intercultural, on es parli sobre les diferents cultures presents al barri. Altres entitats que hi participan són l’Ateneu de Sant Roc, Club de lluita de la Mina, SC Media i associació d’estudiants de secundària de Santa Coloma de Gramanet.

A la web "Voler és poder" es pot consultar informació sobre el socis del projecte, les iniciatives que s’estan duent a terme al territori, les metodologies emprades pels socis europeus en la promoció de les iniciatives, les publicacions i documentació sobre aquest tipus de projectes, així com un apartat fotogràfic i un fòrum on intercanvar opinions sobre els projectes.

Per més informació del projecte:
Centre Europa Jove
C/Rellotge, 21
08923 Santa Coloma de Gramenet
93.3921046


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Aquest cap de setmana comença la Festa Major 06.08.2007
Els adolescent participen en un programa per reduir el consum d'alcohol 03.08.2007
El CIREJ tanca per vacances 02.08.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona