Diumenge, 7 de Gener de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

Imagen_006.jpgL'OJS presenta l'estudi de la Realitat Juvenil del Barcelonès als regidors, tècnics i informadors de la Comarca

19/06/06
L'Oficina de Serveis a la Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès va celebrar el passat divendres la reunió amb regidors, tècnics i informadors de la Comarca per tal de presentar-los les conclusions de l'estudi de la Realitat Juvenil del Barcelonès que ha realitzat la Secretaria General de Joventut. L'encarregada de la presentació de l'estudi va ser Miriam Tintoré, tècnica de l'Observatori Català de la Joventut. L'informe subratlla la realitat dels joves de la comarca dins el seu context socioeconòmic actual.

D'altra banda, tant els regidors i regidores, com els tècnics i tècniques de joventut i els responsables de les antenes, van conéixer les dades de funcionament de la Xarxa de Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès i l'ús per part dels joves de les antenes informatives de la Xarxa a la Comarca.

Pel que fa al funcionament de les Borses Joves d'Habitatge del Barcelonès, des de la seva posada en marxa s'han atés un total de més de 22.000 joves i s'han allotjat més de 1.500. S'ha atés a més de 6.000 propietaris, s'han signat més de 700 contractes i s'han tramitat prop de 200 ajuts al lloguer.

Les antenes informatives (centres municipals i casals de joves que actuen com a punts d'informació juvenil) tenen també la funció de realitzar les preinscripcions dels joves que volen donar-se d'alta a les Borses Joves d'Habitatge. En total, 3095 joves han cursat la seva preinscripció a través de les antenes informatives. D'aquetes, 2471 ho han fet a través de la web i la resta de forma presencial.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
Tallers formatius al Centre d'Informació i Recursos per a l'Emancipació Juvenil 04.01.2007
Actes de la Regidoria de la Dona de Badalona 03.01.2007
Quatremons.org, nou portal solidari de la ciutat de Badalona 03.01.2007
Agenda de les biblioteques de Badalona per gener i febrer de 2007 28.12.2006
El Centre Europa Jove torna amb els seus tallers de llengues viatgeres 27.12.2006
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona