Divendres, 30 de Març de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

La Setmana de la Formació i el Treball potencia la FP i consolida la oferta universitària

20/03/07
Del 21 al 25 de març, Fira Barcelona acull la Setmana de la Formació i el Treball, una cita que inclou el Saló Estudia i el Saló Futura. Dues cites que en l'edicio d'enguany potenciaran, per una banda, la Formació Professional, amb una major presència de centres i una zona específica on es desenvoluparan activitats sobre cicles formatius, i per l'altra, la formacio de tercer cicle, amb una oferta de 3.500 màsters i postgraus de totes les especialitats. Els dos salons, que esperen rebre la visita de més de 75.000 persones, s'han organitzat amb la coordinació dels departaments d'Innovació, Universitats i Empresa i d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Tota la oferta educativa al saló ESTUDIA

Estudia, nova denominació del Saló de l'Ensenyament, reunirà des de demà i fins el 25 de març tota la informació, recursos i serveis per escolir la millor opció educativa a la Fira de Barcelona.

Estudia és una referencia per a estudiants, pares i educadors de Catalunya, un saló dinàmic atent als canvis de la societat. En l'edició d'enguany, el saló es trasllada al Palau número 2 del recinte firal de Montjuïc i augmenta en superficie i expositors. A més disposarà d'una zona d'activitats per a joves i del Servei d'Informació a l'Estudiant, un espai creat per Fira Barcelona amb el propòsit d'assessorar als joves sobre quina carrera o quin tipus d'estudis superiors o de formació professional hi ha actualment. També se'ls facilitaran direccions i contactes dels centres educatius que vulguin, així com també tot tipus d'assessorament i atenció personalitzada. 

L'any passat, Estudia va rebre la visita de 70.000 persones, xifra que confirma l'interés d'aquesta convocatòria.

Més de 3.500 màsters i postgraus

Integrat dins de la Setmana de la Formació i el Treball, el saló Futura es celebra el 23 i el 24 de març al palau número 5 de Fira Barcelona i és el primer i únic saló de l'estat espanyol que recull tota la oferta de masters i postgraus, que es concreta en prop de 3.500 màsters i postgraus.

En la seva quarta edició, el Saló Futura es consolida com a àmbit d'interès per aquells que s'acaben de llicenciar i per als professionals interessats en completar su formació. Futura també és un punt de trobada i reflexió amb jornades tècniques i reunions professionals que afavoreixen el contacte entre el món acadèmic i l'empresa.  Entre elles trobem les de marketing i comunicació que organitza Món Empresarial i Medigrup. També hi haurà una jornada sobre el mapa de les titulacions universitàries, presidida per la comissionada per les Universitats i Recerca, Blanca Palmada, i cinc rectors de les universitats catalanes. 

De manera paral·lela a Futura, al mateix palau número 5, es celebrarà el Forum del Treball, que reunirà empreses que gestionen ofertes de feina pròpies o de terceres entitats i que busquen candidats per als seus processos de selecció. La oferta estarà integrada per consultores de recursos humans, ETT i serveis d'ocupació. Els visitants són majoritàriament estudiants de formació professional, universitaris o llicenciats i professionals de qualsevol sector o parats amb titulació.

Educació a distància

Uns 1.200 visitants del món empresarial i universitaris interessats en l'e-learning o educació a distància participaran del 22 al 24 de març al Congrès d'Expoelearning, amb 200 ponents de 18 països i 30 empreses especializtades en aquesta modalitat formativa.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
El Casal Juvenil Euka acull un taller de formació sobre el nou programa Joventut en Acció 29.03.2007
Ja et pots inscriure a les Rutes Solidàries de SETEM i Tarannà per al proper estiu 28.03.2007
Ja es pot consultar el calendari de les proves d'accés a la Formació Professional 28.03.2007
Nous cursos de català del CNL de Badalona i Sant Adrià 26.03.2007
Badalona participa en el programa "Jove...solidari? I tu, què en penses?" 23.03.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona