Dissabte, 11 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

Entitats juvenils del Barcelonès Nord visiten el Parlament Europeu a Brussel·les

29/06/2007
Els joves han pogut conèixer la institució i participar en un col·loqui amb eurodiputats.

Un grup de vint-i-un joves del Barcelonès Nord ha visitat els dies 26 i 27 de juny el Parlament Europeu a Brussel·les, on han tingut l’oportunitat de conèixer la institució i de compartir unes hores amb diversos eurodiputats. El Consell Comarcal del Barcelonès ha estat l’organitzador d’aquest viatge, de manera coordinada amb els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet i a través del Centre Europa Jove (CEJ).

Els joves participants pertanyen a diferents entitats juvenils de Badalona (Casal de Joves KAJA i Casal de Joves Demasiats), Sant Adrià de Besòs (Agrupament Escolta i Guia Sant Adrià, Associació Juvenil Barnabitas, Associació Serveis Juvenils La Mina, Ràdio La Mina, Centre Infantil i Club de Lluita Olímpica La Mina) i Santa Coloma de Gramenet (Associació Juvenil Oci i Cultura (AJOC), CIJ Rellotge XXI i CRJ Mas Fonollar) També hi ha pres part el regidor adjunt a la ponència de Cultura, Infància Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Raül Moreno, tècnics d’aquest municipi, de Sant Adrià i del Centre Europa Jove , així com el responsable de l’Oficina de Joventut i habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès, Pedro Martín.

Programa Joventut en Acció
A Brussel·les, el grup ha realitzat una visita guiada al Parlament Europeu i ha pogut conèixer el programa Joventut en Acció de la Comissió Europea. Els joves han participat en un debat amb l’eurodiputat Raimon Obiols i han conversat sobre temes de joventut, diversitat, polítiques d’innovació i recerca amb els també eurodiputats Joan Calabuig, Irantxe García i Teresa Riera. Finalment, han pogut compartir un dinar amb Raimon Obiols, Teresa Riera i Martí Grau.

Els ajuntaments de Badalona, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet i el Consell Comarcal del Barcelonès treballen de manera coordinada per tal d’impulsar la mobilitat europea entre els joves i les entitats juvenils. El Centre Europa Jove , amb seu al carrer del Rellotge, núm. 21 de Santa Coloma de Gramenet ( Tel. 933921046
a/e: ; web: https://barcelonesjove.net/europa ) és un espai per informar, orientar i assessorar a joves i entitats juvenils del Barcelonès que vulguin participar en programes de mobilitat europea.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Aquest cap de setmana comença la Festa Major 06.08.2007
Els adolescent participen en un programa per reduir el consum d'alcohol 03.08.2007
El CIREJ tanca per vacances 02.08.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona