Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

Aquest dissabte torna el cinema a la fresca al Port

17/07/2007
El mes de juliol es tanca a Badalona amb cinema a la fresca. Aquest dissabte, 28 de juliol, a les 22.00 es projectarà als aparcaments del Port la comèdia Tú la letra y yo la música. Aquesta és la segona sessió cinematogràfica a l'aire lliure, i la programació continuarà durant els dies 4 i 11 d'agost amb Spiderman 3 i Pirates del Carib 3.

Tú la letra y yo la música és una comèdia musical, protagonitzada per Hugh Grant i Drew Barrymore. Alex Fletcher (Hugh Grant) és una estrella del pop dels anys 80 acabada, que es dedica a fer actuacions per fires i parcs d’atraccions i que torna a tenir l'oportunitat de passar a la primera fila quan una diva el convida a composar i fer un duet amb ella. El problema és que no té res preparat ni inspiració, fins que apareix Sophie Fisher (Drew Barrymore), que fa que tot canviï.

L'assistència a la projecció és gratuïta i s'emmarca en tot un seguit d'activitats d'estiu familiars que es realitzen al port fins a l'11 d'agost. En la majoria de casos, les activitats, força  actives, han servit per apropar a la pràctica d’esports nàutics, com el rem, la vela o la pesca esportiva, als ciutadans, gràcies al col·laboració de diferents entitats.  En aquests casos, Marina de Badalona i el Club de Rem de Badalona, l’associació de pesca esportiva Badalona i el Club Nàutic Betulo –secció de vela- han organitzat jornades de portes obertes a tota la ciutat per navegar i practicar cadascuna d’aquestes modalitats.

L'accés al port amb bicicleta i transport públic és fàcil. La línia d’autobús BD7 té dues parades dins del recinte del port i  al llarg del seu recorregut connecta, especialment en els extrems –en la part de l’estació de tren de Sant Adrià i en la de Badalona i en l’avinguda Martí Pujol- , amb diferents línies d’autobusos que passen per gairebé tota la ciutat.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Aquest cap de setmana comença la Festa Major 06.08.2007
Els adolescent participen en un programa per reduir el consum d'alcohol 03.08.2007
El CIREJ tanca per vacances 02.08.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona