Divendres, 7 de Març de 2008
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

Comencen les inscripcions als cursos de l'IMPO

20/12/2007
L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació posa a disposició de tots aquells que ho vulguin una sèrie de cursos emmarcats dins els projectes Treballem pel barri i Formació i Treball. Tots ells comencen el 21 de desembre d'aquest any i finalitzen el 20 de desembre de l'any vinent.

El primer curs dins el Programa Treballem pel Barri és el Taller d'Ocupació Pròxim com a Treballadora Familiar. Consisteix en un projecte d'intervenció comunitària en el sector dels serveis d'atenció a les persones. El projecte té com a eix d'intervenció el Territori de Serra d'en Mena: barris de Sant Joan i Sant Antoni de Llefià, la Salut i la Pau.
Els participants hauran de ser majors de 25 anys i el total d'alumnes/treballadors seran 16 dones aturades. La jornada laboral serà de 35 hores.

Dins el mateix programa es troba el Curs de formació ocupacional en el que es pot optar a Gestor de magatzem o bé Informàtica de l'usuari. El curs és de 269 hores i 70 hores de pràctiques a empreses. L'objectiu principal d'aquest, consisteix e desenvolupar els tasques d'organització, d'emmagatzematge i expedició de les mercaderies, així com registrar i controlar els moviments en els stocks. Pel que fa al curs d'informàtica es pretén conèixer i treballar amb l'entorn Windows i amb les aplicacions ofimàtiques. Les persones hauran de ser majors de 16 anys i hauran d'estar a l'atur.

Dins el Programa Formació i Treball tenim dos entitats que gestionen diversos cursos. La Casa d'Ofici Helios ofereix un curs de Pintura i un altre de Lampisteria i electricitat. El primer d'ells s'adreça a joves aturats, majors de 16 anys i menors de 25. L'objectiu és que aprenguin a pintar instal·lacions i el segon inclou tot el que serien els serveis de rehablitació i manteniment d'equipaments en el seu aspecte de lampistera i electricitat. Els dos són de 35 hores setmanals.

Per una altra banda, el Taller d'Ocupació Badacívic ofereix dos cursos més; Atenció Geriàtrica i Agents Cívics. El curs d'Atenció Geriàtrica es basa en l'atenció personalitzada a la gent gran en residències municipals. I en els d'Agents Cívics s'ensenyarà sobre com donar suport a les campanyes municipals adreçades a la difusió de normes de convivència, conservació d'espais, etc. Ambdós estan destinats a homes i dones majors de 25 anys.

Per tal d'obtenir més informació podeu dirigir-vos a la pàgina web o a les diferents adreces que hi apareixen en ella.


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
S'obre el període d'inscripció per les proves de nivell anglès 06.03.2008
Intercanvis juvenils al Quebec 06.03.2008
Jove.org ofereix assessorament en línia 05.03.2008
IV Premi de Disseny Portada Més Jove del Carnet Jove 04.03.2008
Nou programa d'activitats al Centre Garcilaso 04.03.2008
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona