Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

12/12/03
Avui es constitueix la Fundació Habitatge Lloguer, una organització sense afany de lucre, impulsada pel Consell Comarcal del Barcelonès i integrada pels ajuntaments de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. L’objectiu d’aquesta Fundació és aprofitar el marc de la llei de fundacions per promoure’n una que tingui com a finalitat la promoció, gestió i tinença d’habitatges de lloguer de qualsevol tipus i pugui desenvolupar les iniciatives que consideri oportunes per impulsar i afavorir l’accés a un habitatge digne a ciutadans en situació de risc social, afectats per planejaments urbanístics, titulars de drets d’ús i habitació, joves, immigrants i en general pel seu ús persona i familiar.
La seu de la Fundació estarà a l’edifici corporatiu del Consell Comarcal del Barcelonès i estarà regida per un Patronat integrat per uns 12 membres, entre els quals hi seran Joan Carles Mas i Emili Mas, president i gerent, respectivament, del Consell Comarcal; Bartomeu Muñoz, alcalde de Santa Coloma; Eugeni Forradelles, regidor Ponent de Sòl i Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona; Carles Puiggrós, gerent de l’H2010 de L’Hospitalet; Alfredo Jorge Juan, de l’Institut Municipal d’Urbanisme; José Antonio Molina, regidor d’urbanisme de L’Hospitalet de Llobregat; Carme Moraira, tinent d’alcalde d’Urbanisme de Santa Coloma; Isabel Marcuello, regidora de Sant Adrià; Núria Camposo, regidora d’habitatge de Badalona; Francesc López Guardiola, regidor d’urbanisme de Badalona; i Joaquim Miquel, regidor de Sant Adrià i vicepresident del Consell.
Com a entitat sense afany de lucre, la Fundació pot rebre subvencions directes, donacions, otorgaments de sòl sense concurs, etc.
La primera feina que assumirà la Fundació serà la gestió dels 10HJ (Habitatge de Lloguer per a Joves) que s’estan construint en Barcelona ciutat. El procés constructiu d’aquests habitatges continua i ja s’ha tramés una carta als afavorits en el sorteig per indicar-los la promoció assignada i comunicar-los que seran citats posteriorment per aportar la documentació necessària i per veure si compleixen els requisits. La tramitació que està més avançada és la dels pisos de Garcilaso (66 habitatges ja otorgats) i paulatinament se sumaran les promocions de Manuel Sancho (68 pisos), Passeig Urrutia (102 vivendes) i Bacardí (62 habitatges).


:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Aquest cap de setmana comença la Festa Major 06.08.2007
Els adolescent participen en un programa per reduir el consum d'alcohol 03.08.2007
El CIREJ tanca per vacances 02.08.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona