Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Badalona
Generalitat de Catalunya
 

L’antiga fàbrica de la Focus serà un equipament per a joves que incorporarà diferents usos, entre ells el musical, i serà a més el primer espai de la ciutat que estarà gestionat directament per aquest col·lectiu, segons ha anunciat l’Ajuntament de Badalona. La Focus, però, és només un dels serveis que inclourà el parc Serentill, que a banda dels tres instituts que hi ha emplaçats –Isaac Albéniz, Pompeu Fabra i Pau Gargallo-, tindrà una zona esportiva i una escola de primària que donarà servei a Bufalà i Morera. Tot plegat, però, prendrà forma el pròxim mandat.

L'Ajuntament de Badalona vol convertir el parc Serentill en un campus educatiu, esportiu i, sobretot, juvenil. Aquesta és la proposta que el consistori ha presentat davant les entitats que integren la plataforma del parc Serentill i la que, en cas que aquest col·lectiu hi doni el vistiplau, com sembla que farà, cristal·litzarà en el pròxim mandat.

Per la seva banda, les directives dels tres instituts de la zona estan satisfetes del projecte, tot i que també han mostrat algunes reserves. El secretari de l'Albéniz, Joan Homs, ha declarat que qualsevol projecte de dinamització cultural i juvenil serà millor que tenir la Focus com un magatzem tancat. El sotsdirector del Pau Gargallo, Carles Torner, ha dit que li sembla “fantàstic”, tot i que no s'ho acabava de creure: “Hi ha hagut molts projectes, i fa molt temps que se'n parla; no sé si ara tenen un projecte definitiu o és perquè les municipals són a prop”. I la directora del Pompeu Fabra, Cati Teixidó, també s’ha mostrat favorable al projecte però ha comentat que hi ha altres aspectes més urgents, com ara urbanitzar la zona, per on passen diàriament 1.5000 joves.

:: ÚLTIMES NOTÍCIES
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Aquest cap de setmana comença la Festa Major 06.08.2007
Els adolescent participen en un programa per reduir el consum d'alcohol 03.08.2007
El CIREJ tanca per vacances 02.08.2007
©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona