Aquest estiu, no et quedis a casa!!! Consulta les nostres guies d'activitats al Barcelonès i Europa
Data d´impresió: 7 - Octubre - 2006
barcelonesjove.net/badalona

estiu.gifAquest estiu, no et quedis a casa!!! Consulta les nostres guies d'activitats al Barcelonès i Europa

24/05/06
L'Oficina de Serveis a la Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès i els ajuntaments de la Comarca segueixen amb el compromís de tenir-vos ben informats de totes les activitats d'estiu per a joves que es portaran a terme els propers mesos. Per aquest motiu, hem editat dues guies: la primera és la guia "L'estiu és jove al Barcelonès" i recopila totes les activitats com casals d'estiu, colònies, acampades, rutes, etc. que organitzen les associacions i entitats dels municipis de la Comarca.

guia_estiu_2006.gifLa segona guia és "Del Barcelonès Nord al món!!! Aquest estiu no et quedis a casa", creada pel Centre Europa Jove. Aquí trobareu tots els intercanvis, camps de treball, estades solidàries, xerrades, etc. que aquest estiu es realitzen per Europa i que són impulsades per entitats del Barcelonès.

La primera de les nostres guies la pots trobar en l'enllaç que et deixem tot seguit. La segona, la pots trobar en format digital i en format paper (properament als centres juvenils del teu municipi).