Notificació per a regular les activitats per a menors de 18 d'edat
Data d´impresió: 7 - Octubre - 2006
barcelonesjove.net/badalona

Notificació per a regular les activitats per a menors de 18 d'edat

30/05/06
Ha arribat l’estiu i les associacions, AMPES i altres organismes ja estan enllestint els últims preparatius de les activitats que organitzen a l’estiu pels joves.
Si pertanyeu a qualsevol d'aquestes organitzacions, us recordem que segon el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, els organitzadors de tota activitat en el temps lliure en què participin més de 6 menors de 18 anys, amb una durada de 4 dies consecutius, o interromputs pel cap de setmana en el cas dels casals, han de presentar 20 dies abans de l’inici de l’activitat l’imprès normalitzat de notificació.

La notificació d’activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys, la podeu presentar en format paper o de forma telemàtica.
Si opteu per presentar-lo en format paper, us adjuntem el formulari que heu d’omplir.  Si voleu presentar-la telemàticament, cal omplir la notificació on-line que trobareu a la web de Secretaria General de Joventut.

La notificació en paper la podeu fer arribar a Secretaria General de Joventut (c. Calàbria, 147) o a l'Oficina de Serveis a la Joventut i Habitatge del Consell Comarcal del Barcelonès (c. Tàpies, 4 3a planta).