Divendres, 6 d´Abril de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 PICES Punts d'Informació als Centres d'Estudis de Secundària

El Projecte dels Punts d'Informació al Centres d'Estudis de Secundària de la ciutat de Barcelona es remunta al 1985 i forma part dels Programes Culturals de l'Ajuntament de Barcelona.

Aquest servei té com a objectiu principals:
  • Atendre les diferents consultes d'interès per la comunitat que composa el centre (alumnes, pares, associacions d'alumnes, grups estables), dirigint-se especialment al sector estudiantil.
  • Potenciar la dinàmica associativa i de participació que s'origina als Centres d'Estudis de Secundària, oferint la informació i els recursos que tenen al seu abast tant a nivell de ciutat com aquells que ofereix l'Ajuntament de Barcelona.
Els PIDCES actuen sobre dues vessants, la informativa, ajustant la informació a la demanda de la població juvenil dels centres, i la de dinamització, coordinant les accions dels IES amb el territori i promovent la participació de l'alumnat, implicant directament als joves estudiants que actuen com a corresponsals i a les associacions de joves i d'altres grups ja existents en els centres. El PIDCES s'integren en els centres d'una forma activa i compromesa, coordinant les diferents activitats i actes culturals del propi centre amb les que realitzen altres IES del seu Districte.©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona