Dimarts, 13 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

ESADE i l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) han signat un acord de col·laboració per realitzar conjuntament activitats de formació i d'investigació econòmica de desenvolupament empresarial.

Segons la directora del Centre d'Iniciativa Empresarial d'ESADE, Maria Eugènia Bieto, “l'acord obre un canal fluït de comunicació entre l’AIJEC i ESADE que es materialitzarà en una col·laboració estreta per organitzar accions comunes i promoure activitats emprenedores". Per exemple, ESADE patrocinarà el Premi Jove Empresari que organitza anualment l’AIJEC.

El Centre d'Iniciativa Empresarial d'ESADE aglutina les diferents activitats que ESADE desenvolupa dins de les àrees de creació d'empreses i empresa familiar. Cada any impulsa prop de 80 projectes empresarials d'estudiants, forma 600 alumnes dels programes MBA, Llicenciatura i Màster en Direcció d'Empreses, realitza investigacions i participa a congressos i reunions internacionals.

Per la seva banda, l'Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya, fundada l’any 1985, és una organització sense ànim de lucre que representa i defensa els interessos dels joves empresaris de Catalunya, fomenta la iniciativa empresarial i la creació d'empreses entre els joves i facilita el contacte entre joves empresaris.

:: Últimes notícies
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007
Borsa Jove d'Habitatge de Barcelona serà competència de l'Ajuntament 31.01.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona