Divendres, 10 d´Agost de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Tallers d'Emancipació Juvenil
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

19/04/04
La Conferència Mundial del Voluntariat, acte organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social, s’ha presentat aquesta passada setmana al Paranimf de la Universitat de Barcelona. L’esdeveniment, que se celebrarà dins del marc del Fòrum del 17 al 21 d’agost, aplegarà entre 2000 i 3000 congressistes, segons ha dit el president de la comissió de cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Ferran Mascarell. La coordinadora de la conferència, Judith Cobeña, ha avançat que les sessions giraran entorn dels tres eixos del Fòrum: desenvolupament sostenible, diversitat cultural i condicions de la pau en un món actualment dominat per la guerra. La conferència té com a objectiu debatre quin és el paper dels voluntaris i voluntàries i quines propostes de millora sobre el voluntariat es poden plantejar.

La presidenta de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Assumpció Vilà, ha parlat de la dificultat del repte d’organitzar un acte com aquest, però destaca la il·lusió de les entitats participants. Vilà creu que aquesta conferència marcarà un abans i un després en el món del voluntariat.

Una altre de les persones importants dins d’aquest esdeveniment és Liz Burns, la presidenta de la International Associations for Volunteer Effort (IAVE), entitat promotora de les jornades. Burns ha elogiat la imaginació, creativitat i elegància de l’organització de les jornades.

La Conferència Mundial del Voluntariat complirà enguany la seva divuitena edició i serà un dels 47 diàlegs del Fórum Barcelona 2004.


:: Últimes notícies
La Generalitat convoca un premi per a treballs sobre joventut 09.08.2007
Els estudiants aprendran prevenció de riscos laborals 07.08.2007
Viatja a través del cinema a l'aire lliure 07.08.2007
Últimes places per a intercanvis d'aquest estiu 02.08.2007
La Generalitat ho posa més fàcil als joves emprenedors 30.07.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona