Diumenge, 7 de Gener de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

Presentada la guia Vacances 2004 de l'Ajuntament de Barcelona

19/05/04
Tota la informació que necessites per gaudir els propers mesos la trobaràs a la guia Vacances 2004. Aquest programa d’estiu que ha presentat l'Ajuntament de Barcelona inclou tres programes diferenciats: les Activitats de Vacances per a nois i noies fins a 17 anys; el BCN Intercanvis juvenils i la 21 Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona.

Com cada any, l’Ajuntament de Barcelona recull i potencia l’oferta de vacances de les entitats de la ciutat, amb l’objectiu de promoure activitats de qualitat i facilitar-ne l’accés a tots aquells que en tinguin dificultats específiques.

El programa, presentat la passada setmana, inclou vacances per a nois i noies, el BCN Intercanvis Juvenils, i la Mostra de Turisme Juvenil. Pel que es refereix al programa BCN Intercanvis Juvenils, el seu objectiu és donar suport a la realització d’intercanvis juvenils organitzats per entitats i col·lectius de la ciutat. Els intercanvis juvenils són espais de trobada de joves de diferents països i comunitats que tenen per objectiu l’aprenentatge intercultural i el foment de la participació. La seva gestió va a càrrec del Consell de la Joventut de Barcelona.

La Regidoria de Joventut organitza la Mostra de Turisme Juvenil, un espai que arriba enguany a la seva 21 edició i que ofereix tota la informació i l'assessorament necessari per planificar les vacances, tot posant a l’abast de la gent jove totes les eines i recursos necessaris.

La mostra és l'oferta d'informació, assessorament, trobada i intercanvi sobre turisme juvenil més important que es fa a tot l'Estat Espanyol.

Tota l'oferta d'activitats de
Vacances 2004 es gestiona a través dels deu districtes de la ciutat de Barcelona.


:: Últimes notícies
Cicle de cinema negre a l'Espai Jove de l'Eixample 02.01.2007
Els centres cívics tenen a punt els seus nous cursos i tallers 27.12.2006
Poliesportius i centres cívics obriràn de nit 27.12.2006
Acte de lliurament del Premis Barcelona Ciutat Jove 2006 15.12.2006
El Festival de la Infància fomentarà la diversitat, la solidaritat i la creativitat 15.12.2006©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona