Dissabte, 17 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

Les autoritats visiten el Centre Europa Jove

15/02/05

El president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, i l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, van visitar ahir vespre el Centre Europa Jove, ubicat al Centre de Recursos Infanti i Juvenil Rellotge XXI (C. del Rellotge, 21) de Santa Coloma. La visita inaugural també va comptar amb la presència dels regidors de Joventut de Santa Coloma, Raül Moreno, Badalona, Raquel López i Sant Adrià de Besòs, Evelyn Segura, així com d’altres representants polítics del consistori colomenc.

El Centre Europa Jove està ubicat en aquestes dependències del carrer del Rellotge des del passat mes de novembre. És un servei creat pel Consell Comarcal del Barcelonès i pels Ajuntaments de la comarca. El Centre és un punt d’informació i assessorament sobre mobilitat europea on els joves i les entitats juvenils poden conèixer tots els recursos que hi ha al seu abast a Europa (treball a l’estranger, beques, viatges, estudis, etc).

Des de la seva posada en funcionament, el centre ha assessorat 15 joves i ha rebut 18 demandes d’assessorament de diverses entitats. Igualment, s’han programat  diferents xerrades informatives durant el primer trimestre de 2005. La propera,  sobre “Treball a l’estranger”, tindrà lloc el dijous 17 de febrer, a les 20 h.

Durant la visita inaugural, el president del Consell Comarcal del Barcelonès, Joan Carles Mas, va destacar que “al territori hi ha un col·lectiu important de treballadors, estudiants i emprenedors que es poden beneficiar dels serveis d’aquest centre. A nivell col·lectiu, també ho poden fer moltes entitats que busquen relacionar-se amb altres a nivell d’Europa. Aquests intercanvis són molt importants en una societat canviant com la nostra”. De la seva banda, l’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, va celebrar el fet que el Centre Europa Jove es trobi ubicat a Santa Coloma i va afegir que, no obstant, tant els joves d’aquesta ciutat com els de  la resta de la comarca "tenen aquí la possibilitat d’informar-se sobre viatges, turisme, treball, estudis, etc".Els regidors de Joventut Raquel López, Raül Moreno i Evelyn Segura


:: Últimes notícies
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona