Dimarts, 13 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

L'Ajuntament de Barcelona consultarà als joves quin model de ciutat volen

24/05/05
L'Ajuntament de Barcelona i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) obriran les properes setmanes un procés de participació sota el nom Projectejovebcn per recollir les aportacions dels joves de la ciutat d'entre 15 i 29 anys i que serviran per a dissenyar el nou model de ciutat de cara al nou pla de política de joventut 2006-2010 del consistori.

Així doncs, segons ha explicat el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Florensa, el sondeig s'iniciarà al juny a través del CJB, els centres educatius, un questionari que s'enviarà a 280.000 joves empadronats a la ciutat, una pàgina web (www.jovebcn.net) i un estand durant les Festes de la Mercè, a més de la constitució del Consell de Cent i diverses trobades. Les opiniones que es recullin tractaran sobre temes com emancipació i habitatge, associacionisme, participació, salut, cohesió social, mobilitat i sostenibilitat, cooperació i pau, oci i cultura, educació i esports.

La consulta, segons el regidor, no serà vinculant però les aportacions seran tingudes en compte al document que s'elaborarà al desembre i que servirà de base per al nou pla de joventut.


:: Últimes notícies
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007
Borsa Jove d'Habitatge de Barcelona serà competència de l'Ajuntament 31.01.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona