Dimarts, 13 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

Cartes de rol per a fomentar el civisme entre els joves

19/04/06
El civisme i la convivència són dos dels valors que l'Ajuntament de Barcelona està remarcant molt darrerament entre els ciutadans. Per aquest motiu, la regidoria d'Educació ha presentat una campanya per a potenciar el pensament crític entre els joves d'entre 12 i 16 anys. "Jo soc rar. I tu, de quin planeta ets?" té com a objectiu conduir-los cap a una reflexió sobre quins són els valors i les actituds personals i de grup que permeten millorar la convivència i el civisme.

Es tracta d'una exposició de 12 plafons ideada per als instituts i que contenen figures que representen personatges fantàstics a l'estil dels jocs de rol. Les cartes dels habitants de Sol, Mercuri, Venus, Lluna, Mart, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú, Plutó i la Terra, en les quals es destaquen els seus punts forts i febles, pretenen sorprendre els estudiants per atreure el seu interès i treballar sobre valors que fomenten la convivència, com la responsabilitat, l'autonomia i el respecte, amb les inicials dels quals es configura la paraula RAR (Responsable, Autònom i Respectuós).

A més, es distribuirà entre els centres que acullin l'exposició una guia amb quatre propostes d'activitats pedagògiques per potenciar el pensament crític i l'assumpció de valors com la tolerància i l'acceptació de les diferències.


:: Últimes notícies
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007
Borsa Jove d'Habitatge de Barcelona serà competència de l'Ajuntament 31.01.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona