Dissabte, 17 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

foto1.gifFesta 'Cap nen sense colònies' de la Fundació Pere Tarrés

11/07/06
El Parc de la Ciutadella de Barcelona acullirà demà la festa de la Fundació Pere Tarrés "Cap infant sense colònies", una trobada que promou els drets dels nens i nenes a gaudir de les activitats lúdiques i educatives a l'estiu. Prop de 2.600 infants i 300 monitors/es de 40 casals d'estiu de la Fundació participaran a la celebració, que comptarà amb actuacions de grups d'animació infantil, jocs i activitats diverses. Durant la Festa Solidària dels Casals, els infants confeccionaran una motxilla gegant que simbolitza el lema de la jornada “Cap infant sense colònies”. Aquest també serà l’eix que protagonitzarà la clausura de la festa quan cinc nens i nenes pugin a l’escenari a reivindicar que tots els infants tinguin l’oportunitat de gaudir de les activitats lúdiques i educatives que els ajuden a créixer com a persones.

"Cap infant sense colònies" és una campanya que ha posat en marxa la Fundació Pere Tarrés amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a les famílies que no disposen de recursos suficients per oferir al seus fills/es l’oportunitat de gaudir de l’experiència de les colònies i dels casals d’estiu. Enguany, 518 infants i joves de famílies amb pocs ingressos i que viuen en entorns desestructurats han sol·licitat aquests ajuts al Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCEC). D’aquestes sol·licituds, s’han pogut becar 380 activitats. La major part de les sol·licituds provenen de Barcelona i la seva Àrea Metropolitana i, concretament, el 75% pertanyen a infants d’esplais de Ciutat Vella i Poble Sec, majoritàriament del Raval. També hi ha sol·licituds d’infants d’altres zones de Barcelona com ara Sants, Gràcia, Horta o Les Corts, així com de ciutats com ara L’Hospitalet o Badalona. Quant al nivell de renda, el 84% dels nens becats viuen en famílies amb rendes de menys de 3.000 euros anuals.


Entre les 11 i les 12.30h està prevista la presència de representats institucionals, entre els que destaquen el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; l’alcalde de Barcelona, Joan Clos; el conseller primer de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal; la consellera de Benestar i Família, Carme Figueres; el secretari general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Olivier Bayon; la diputada d’Esquerra Republicana, Carme Capdevila; l’ex consellera de Benestar i Família, Anna Simó; i els regidors de Joventut i Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Florensa i Ricard Gomà.

Acte: IX edició de la Festa Solidària dels Casals
Dia: dimecres 12 de juliol de 2006
Hora: de 10 a 13.30h
Lloc: Parc de la Ciutadella, Barcelona (cascada i glorieta)


:: Últimes notícies
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona