Divendres, 16 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

signatura_conveni_1_1.jpgEl Consorci de la Zona Franca i el Consell Comarcal del Barcelonès acorden col·laborar en al construcció i promoció d'habitatges protegits

19/10/06

El Consorci de la Zona Franca (CZFB) i el Consell Comarcal del Barcelonès han signat avui un conveni marc de col·laboració per impulsar la construcció i promoció d’habitatges protegits, en règim de compravenda i/o lloguer al Barcelonès. El conveni l’han signat aquest matí a la seu del Consorci el Delegat Especial de l’Estat en el CZFB, Manuel Royes, i el president del Consell Comarcal, Joan Carles Mas.

El conveni respon a la voluntat del Consell Comarcal del Barcelonès de prendre mesures front la manca d’habitatges de preu assequible en el seu àmbit territorial. Igualment,  el CZFB es declara coneixedor de la carestia d’habitatges a l’abast dels ciutadans i manifesta la seva voluntat de col·laborar amb les administracions públiques per fer realitat el dret a l’habitatge que reconeix la Constitució.

En el conveni, el CZFB es compromet a impulsar la construcció d’habitatges protegits en aquells terrenys dels quals sigui titular i que per les seves característiques d’ubicació, realitat física i qualificació urbanística esdevinguin adients per a aquesta finalitat. Per la seva banda, el Consell Comarcal del Barcelonès pren el compromís de col·laborar amb el CZFB en desenvolupar les actuacions de promoció d’habitatges protegits que el Consorci tingui previst impulsar. Aquesta col·laboració es durà a terme a través de la Societat Urbanística Metropolitana de Rehabilitació i Gestió, SA (REGESA), òrgan de gestió directe del Consell Comarcal, i inclourà la totalitat de fases de cada actuació, des de la redacció de projectes tècnics, fins a la construcció dels edificis i el lliurament dels habitatges als seus destinataris.

Les actuacions es concretaran en cada cas mitjançant un conveni que serà signat pel CZFB i per REGESA, i on es fixaran els termes i detalls corresponents a l’actuació convinguda de mutu acord entre les parts, amb indicació de les prestacions i contraprestacions adients. Aquests convenis hauran de ser autoritzats pel Consell Comarcal del Barcelonès. Per tal que REGESA pugui dur a terme les seves actuacions, el Consorci procedirà a transferir-li la propietat o l’ús dels terrenys necessaris.

Les entitats signatàries han acordat, així mateix, crear una Comissió de Coordinació - integrada per representants del CZFB, el Consell Comarcal i REGESA – amb la finalitat de vetllar pel desplegament del conveni-marc.


:: Últimes notícies
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona