Divendres, 16 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

15/07/03
L'Ajuntament de Barcelona només ha tret al mercat un 35% dels pisos de protecció oficial que ha promogut durant els darrers tres anys, segons les seves pròpies dades que ha facilitat la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB). La resta de pisos que ha finançat l'Ajuntament eren per reallotjar veïns expropiats, per a la remodelació de barris o bé de lloguer per a joves.

L'Ajuntament de Barcelona ha fet 7.407 pisos de protecció oficial en l'últim mandat, una xifra que, segons la FAVB, quan es desglossa evidencia la manca d'ajudes que es destinen a l'habitatge. De tots aquests pisos, 1.024 s'han fet per reallotjar veïns de la ciutat que han estat expropiats per actuacions urbanístiques; un total de 1.406 pisos més s'han fet per als veïns afectats per la remodelació dels barris; 1.700 més són de lloguer per a joves i 635 són apartaments tutelats per a gent gran. De manera que només 2.642 de tots els habitatges socials que s'han fet han entrat a competir al mercat immobiliari de la ciutat, al qual no poden accedir-hi les famílies més desafavorides.

En els darrers tres anys, s'han construït 30.000 pisos a Barcelona. De tots aquests, un 9% són habitatges protegits que s'han posat al mercat. El nou Govern municipal ha promès que, durant aquest mandat, entre el 25% i el 40% dels pisos que es facin seran de protecció. Dins d'aquest paquet, el Govern inclou tots els tipus de protecció existents.

:: Últimes notícies
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona