Divendres, 16 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

16/07/03
El delegat territorial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat a la ciutat de Barcelona, Antoni Llobet, ha assegurat que els pròxims dos cursos serà necessari crear sis noves escoles públiques per escolaritzar nens d'entre 3 i 12 anys per poder fer front a la demanda. Dos dels centres s'haurien d'ubicar al districte de Sant Martí i dos més al de l'Eixample. El parc de noves construccions es completaria aixecant una escola a Gràcia i una altra a Sant Andreu. Llobet ha indicat que la preinscripció de P-3 per al pròxim curs ha crescut un 4,5% respecte a l'any passat i que, dels més de 10.000 sol·licitants d'una plaça en un centre escolar públic o concertat, un 10% no ha aconseguit accedir al centre consignat com de preferència. Al setembre entraran en funcionament dos nous centres públics a Barcelona als districtes de Sant Martí i a l’Eixample. Paral·lelament, vuit escoles més han doblat la seva oferta inicial de places.

Els resultats de la preinscripció a la ciutat de Barcelona també revelen un increment de les sol·licituds de primer d'ESO a l'escola pública, que els últims anys havia experimentat una davallada de matrícula en favor de la concertada. Llobet ha explicat que el lleuger repunt demogràfic ha comportat un augment de vuit nous grups a 1r d'ESO, al voltant de 200 alumnes d'un total de 3.800. El departament no disposa de les dades de matriculats en aquesta etapa a l'escola concertada, ja que en aquests centres no es fa la preinscripció a l'ESO.

:: Últimes notícies
Celebrat el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 15.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona