Dimecres, 14 de Febrer de 2007
 
 
Serveis Comarcals
 
Centre Europa Jove
CIREJ Emancipació Juvenil
Borses Joves d´Habitatge Barcelonès
Borsa Jove d´habitatge per compartir
 
Centres de Recursos per a Joves
 
Centre de Recursos per a la Formació i l´ocupació del Barcelonès Nord
Centre de Recursos Joves i Habitatge
Centre de Recursos Europeus per a Joves
 
 
impulsa:

Consell Comarcal del Barcelonèscol·labora:

Ajuntament de Barcelona
Generalitat de Catalunya
 

08/01/04
Santa Coloma de Gramenet disposa ja de la seva Borsa Jove d’Habitatge impulsada des del Consell Comarcal del Barcelonès i l’Ajuntament del municipi. Aquesta borsa s’inclou dins la Xarxa de Borses Joves d’Habitatge del Barcelonès, que té previst la inauguració de la de Badalona el proper 15 de gener i la incorporació de l’Oficina de Barcelona dins la Xarxa aquest any. Aquestes funcionaran conjuntament a la ja existent a L’Hospitalet de Llobregat i es preveu que durant el període 2004-2006 se’n despleguin més a la ciutat de Barcelona. La Borsa de Santa Coloma donarà informació tant als joves que vulguin accedir a un pis en règim de lloguer com als propietaris que desitgin posar a disposició de la Borsa el seu habitatge buit. A més de servir com a òrgan de captació de pisos per a la rehabilitació de pisos buits per a ser llogats i de joves que necessitin accedir a una vivenda, la Xarxa de Borses Joves d’Habitatge assessorarà sobre temes de lloguer, habitatges de compra i hipoteques, realitzarà tallers sobre habitatge i consum i programes formatius com jornades i cursos especialitzats en la matèria. La Borsa de Santa Coloma donarà informació als joves del municipi i de Sant Adrià de Besòs.
Una de les característiques d’aquest servei és que la Xarxa de Borses Joves d’Habitatge dona tota una sèrie de garanties als joves com és la signatura d’un contracte d’arrendament que defensa els drets dels joves i impedeix clàusules abusives per part dels propietaris, la supressió dels costos econòmics de les gestions, l’oferiment d’uns habitatges dignes amb uns preus entre un 10% i un 20% per sota del preu del mercat i la mediació per part de la Borsa Jove d’Habitatge en cas de conflicte. El llogater, per la seva banda, tindrà garantit amb una assegurança el cobrament sencer del primer any de lloguer i gaudirà d’una assegurança multirisc pel seu habitatge sense cost. A més, la Borsa Jove d’Habitatge vetlla per a que el jove faci un bon ús tant del pis com dels espais comunitaris de l’edifici.

Per a més informació:

Borsa Jove d'Habitatge de Sta. Coloma de Gramenet
Fins el 31 de març 2004. Rambla del Fondo, 11
Des de l'1 d'abril 2004. C/Bruc, 21-23, local
08922 - Sta. Coloma de Gramenet
Tel: 93 468 01 57
Fax: 93 391 77 67
Email: [email protected]


:: Últimes notícies
Demà se celebra el sorteig dels pisos protegits de Barcelona 13.02.2007
Cicle de xerrades de cooperació internacional al CIAJ 09.02.2007
La Coordinadora Infantil i Juvenil de l’Eixample es transforma en Consell Local de Joventut 09.02.2007
La Fundació Catalana de l'Esplai celebra la 1a Jornada Esplai i Municipi, dins el marc del seu 10è aniversari 07.02.2007
Nova edició del festival Barcelona Visualsound 06.02.2007©2002 - 2006 Consell Comarcal del Barcelonès        
Avís Legal

Creació i disseny pàgina web - Tucan I.T.
inici contactar Santa Coloma Barcelona Badalona