Quarta edició del 'Soliloquis', el cicle juvenil de monòlegs curts del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona
Data d´impresió: 7 - Octubre - 2006
barcelonesjove.net/barcelona

soliloquis.pngQuarta edició del 'Soliloquis', el cicle juvenil de monòlegs curts del Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona

01/06/06
Soliloquis, el cicle juvenil de monòlegs curts, celebrarà la seva quarta edició el propers 15 i 16 de juny al Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona. L’objectiu principal del Cicle és, com ja saps, la promoció i la difusió d’intèrprets joves. Els premis volen esdevenir oportunitats per a què els i les joves puguin fer difusió de les seves obres en altres espais de l’escena teatral barcelonina. L’any passat, els actors guanyadors van tenir la possibilitat d’interpretar les seves peces a espais com la Sala Becket, la Sala Luz de Gas, Varietés, etc. El Soliloquis, que està organitzat per Artixoc, Aescena i el Casal d’Associacions Juvenils de Barcelona, aposta per l’artista jove i per un gènere teatral, el monòleg, que cada dia està més de moda al nostre país.

Els requisits per participar a l’edició d’enguany del Cicle són:

- Tenir menys de 35 anys (persones nascudes a partir de l’1 de gener de 1971).
- Tenir a punt un monòleg per presentar al públic (de qualsevol tipologia).
- Inscriure’s abans del 14 de juny a les 19.00 hores al Casal d’Associacions.

Els participants en el certamen, limitant el nombre al temps de què es disposa, seran escollits el mateix dia 14 a les 20.00 hores mitjançant un sorteig en directe.

Els participants podran optar a dos premis: Premi del Jurat, dotat amb 200 euros, i Premi del Públic, dotat amb 100 euros. A més de la dotació econòmica, els guanyadors i/o guanyadores de Soliloquis tindran com a premi la seva participació a diferents espais de l’escena barcelonina. Les bases de participació es poden consultar al web: www.casalbcn.info.